Ensimmäinen työpäivä uudessa työpaikassa on ohi. Tuntui kuin kotiin olisin mennyt, vaikka paikka olikin uusi. Suuren osan työtovereista tunnen erilaisten yhteistyökuvioiden kautta, ehkä se vähän helpottaa.

Huomenna käydään sitten läpi vanhustyön asioita kollegan kanssa, jotta pääsen hiukan sisälle työhön. Siitä se sitten alkaa.

Lankakaupassa poikkesin. Ei ollut pitkiä addin pyöröjä. Pisimmät olivat 80 cm. Ostin kuitenkin yhdet 2,5 kullatut addit, muistellessani, että KristiinaS oli onnistunut taikalenkki-tekniikkassa 80 senttisillä.

Kiitos kommenteista edelliseen päivitykseen. Mooseksenpalavastapensaasta olen kuullut perennana, mutta en olisi uskonut, että se meidän penkkiin putkahtaa. Viime kesänä siirtelin vanhan talon "puutarhasta" kukkia, olisiko siemen sieltä tullut. Nyt kukka on vasta 20 senttiä korkea, mutta näyttää kasvavan kovasti, kuvien perusteella. Nyt tietää että ei ainakaan ympärille lisää muuta perennaa. Olen huomannut, että Villanne aika nopeasti tunnistaa ne kasvit, joille huhuillaan nimeä, sieltähän tuo tunnistus tuli nytkin, kuin apteekin hyllyltä.

Olin iloinen myös kun TiinaP kertoi oppineensa salomoninsolmut. Kyllä ne siitä tasaisiksikin muuttuvat, kun hetken aikaa niitä virkailet. Sama varoitus vaan sinullekin, varo niihin jää koukkuun.

Tänään on illalla ukkostanut, vasta äsken lakkasi ja pääsin koneelle. Nyt lähden lukemaan iltasatua lapsukaisilleni.

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!