Täällä kotosalla edelleen sairastelen, tiukassa on tauti, kuumetta ei ole yskä on kovassa ja päätä särkee. Eilisen lääkärin käynnin tuloksena vielä huomisen yskin täällä kotona.

Lokakuuta eletään ja Orvokin kanssa kävimme ihmettelemässä ja ihailemassa, kuinka meillä on maa lumesta valkoisena.

Untitled

 

 

Untitled

Viime vuonna ostin Tampereen käsityömessuilta Janina Kallion huiviohjeita. Neuloin itselleni alkuvuodesta Interlude huivin. Huivi oli kaunis mutta sillä oli kiusallinen taipumus tarttua joka paikkaan, joten päätin, että sen lanka saa uuden muodon Risteilyhuivi kakkosena. 

Untitled

Huivi on ollut käytössä ja venytelty nyt vaan vanhan Heimolan seinää vasten.

Untitled

Malli: Risteily huivi by Anna Kuduja
Lanka: Hedgehog Fibres
väri: Budgie
Menekki: 93 grammaa

Pikkuinen nöttönen langasta jäi siitä tulee ehkä muutama raita johonkin sukan varteen. Lankalaihista 2016 tämä työ ei kartuta, sillä lanka on jo kerran laskettu kulutukseen.

Meidän perheessä tuntuu olevan sukkapulaa. Kuopukselle tein unisukat Helmiveneen babyalpakkalangasta.

 

Untitled

Sukan varsiin tein perhos-mallineuletta, kantapää on ihan tavallinen Hollantilainen kantapää ja kärkikavennukset ovat sädekavennukset. Toivottavasti nämä nyt jokusen aikaa kestävät unisukka käytössä, eivätkä ihan löpsähdä.

Helmiveneen langan olen ostanut elomessuilta ja nyt kun tutkailin heidän verkkokauppaansa huomasin, että allergia- ja astmaliiton jäsenenä heiltä saa 10% alennuksen, tämä täytyykin jatkossa muistaa. 

 

Untitled

 

Unisukat kuopukselle
koko 36
Lanka: Helmiveneen Babyalpakka
Menekki: 74 grammaa
Puikot: 3 mm

Lankalaihikseen 2016 näistä sukista siis kirjataan -74 grammaa. Lankalaihiksen 2016 tuloksena tällä hetkellä on - 15 660 grammaa. 

Kuopuksella kuitenkin oli kova tarve paksuista sukista ja eilen ostin sitten 200 grammaa Novitan Isoveljeä. Sukat ovat valmiit muutamien mokien kera, mutta taitavat kuitenkin neidille kelvata ja niistä lisää seuraavassa päivityksessä.

Lankalaihiksen tulos ennen noiden paksujen sukkien päivitystä on siis - 15 460 grammaa. 

Lokakuun lopun terveisin seijap