Lähes koko päivän on satanut vettä. Ennen kahdeksaa, kun nousin ylös, aurinko pilkisteli. Nyt jo pitkään on vettä tullut ja paljon. Hyvä niin. Kyllä luonto kaipaa vettä. Ukkoskuurokin meni ohi, joten uskalsin avata koneenkin.

814594.jpg

Olen miettinyt Kaisan minulle antamaa tunnustusta, ja sitä kenelle sen haluan antaa.

Perusteina se, että henkilöt jakavat bloginsa kautta mukavia ideoita ja hyvää mieltä eteenpäin. Ei tämä taaskaan ole helppoa, mutta 3 peruspositiivista bloggaajaa olkaa hyvät.

KristiinaS, Arja sekä Marja. Tällä kertaa on kyseessä ihanat ihmiset jotka olen tavannut myös livenä. Kiitos teillekin blogiystävyydestä! Jälleen tähän voisi laittaa ison joukon nimiä, mutta raja kulki nyt tässä.

Käsitöitäkin on tehty. Juuri on pingottumassa Kellokukka huivi Arjalta saadusta alpakasta, Minnan aloittama Lehmus-huivi on neulottu valmiiksi. Minna, pingoitanko sen kanssa? Muut neuleet ovatkin hys-hys neuleita, niistä lisää sitten joskus.

Nyt täytyy laittautua kuntoon, sitä Vilman kouluun siunaamista varten. Vilmalla on joku tehtäväkin siellä. En ole ihan varma mikä, kun on itse sopinut sen puhelimessa Eija-papin kanssa.

Hyvää pyhäpäivän jatkoa
sekä kaikille joilla  alkaa koulu, tahdon toivottaa siunattua kouluvuotta ja enkeleitä matkaan, sekä lapsille, vanhemmille ja heille jotka jaksavat lapsiamme opettaa.