Ensimmäinen loman jälkeinen työviikko on päivää vaille tehtynä. Töissä on ollut hyvä olla, suunnittelua ja kotikäyntejä, ihmisten kohtaamista, niistä on hyvät päivät tehty.

Tänään poikkesin Filppula-Virtasella työpäivän päätteeksi. Tarkoitus päästä eroon ei puhuvista sukkalangoista uusien kerien kera.

Ostin useammankin kerän ajatuksena tänään tulleen Novitan vauvahaalari omin sovelluksin. Lähipiirissä on syntynyt ja syntymässä vauvoja kovasti.

Vielä kuitenkin on puikoilla Shettis vilpoisesta villasta ja Pellavapolku Akselista, sekä autoneuleena Verso-sukat, eli uutta ei pitäisi aloittaa.

 

Viikonloppuna tulevat isovanhemmat tänne ja tarkoitus on, että lapset lähtevät heidän matkassaan mummolaan. Isäntä ja minä jäädään Orvokin kanssa tänne kotipuoleen. Isännällä pukkaa taas jotain kesäflunssaa päälle. Toivottavasti menee pian ohi.

 

Koko kesän katkunut yläkerran siivousurakka on vielä kesken. Saisinkohan jo huomenna tätä omaa huonettani täällä järjestykseen?

 

Vielä yksi mainitsemisen arvoinen asia. Vilma otti lankaa minun addin klick setin lyhyimmille pyöröille ja neuloo pipoa Novitan ja Kotivinkin tupsupipo kislpailuun. Kaksi kuukautta aikaa saada valmista. Kuvaakin olen ottanut, mutta neiti ei anna julkaista, että ei malli vaan tule ilmi liian aikaisin . Linkittäisin kilpailun tähän, mutta en löydä sitä netistä mistään. Uudessa Novitan lehdessä se oli. Pitäisiköhän minunkin?

 

Vielä pakollinen Orvokki ja lammaskuva.

Lambi ja Orvokki tykkäävät toisistaan. Lambi työntää jopa päänsä aidan välistä ollakseen lähempänä.