Tiistai-iltana hoksasin, että perjantainahan on 30.4. Töissä oli sovittu, että yhden käsillään tekevän miehen jäädessä eläkkeelle me diakoniaväki keräämme hänelle tarvikepakin ja viimeinen päivä paketin tarvikkeiden tuomiseen on huhtikuun viimeinen. Uskallan tänne kirjoittaa, kun olen sata varma, että hän ei täällä käy. Mutta älkää nyt kukaan muu paljastako hänelle, että pakki on tulossa .

Eipä sitten muuta kun kutosen puikot käteen ja kerälle vyyhti NATURA, 100% norjatalista villaa Nordica. Lanka on ostettu markka aikaan Anttilasta ja yksi vyyhti on maksanut 19,90 mk. Lanka on ihanaa huopuvaa hyvin Fritidsgarnin oloista lankaa. Olen siitä muutamat lapaset huovuttanut.

Tässä kuvassa näkyy neuleen huopuminen. Laitoin puikoille 10 silmukkaa/puikko ja lisäsin jossain vaiheessa 11. Peukussa oli 12 silmukkaa kun kiila loppui. Kämmekkään alussa, lopussa ja peukussa oli helmineuletta.

Isäntä ystävällisesti suostui kämmekkäiden mallikäsiksi. Neulotut kämmekkäät pääsivät 40° kirjopesuun yhden kylpypyyhkeen ja Oskarin farkkujen kanssa. Mielstäni niistä tuli oikein passelit.

Kämmekkäät

Malli: omasta päästä

Lanka: Natura Nordica

Menekki: reilu 100g

Puikot: 6 bambut

Toivottavasti kämmekkäät ovat sopivat saajalleen ja hän tykkää niistä.

 

Kävin tänään työterveydessä saatuani jonkun kumman allergiareaktion ihooni. Lääkkeeksi kortisonia suun kautta ja Kefexin vanha kunnon antibiootti tulehdusoireisiin. Nyt olo jo helpottaa. Siksi kirjoitan tännekin, että kun sitten seuraavan kerran mietin koskas se reaktio oli, olisi toiveet se täältä löytää.

 

Siman tein hyvissä ajoin ja äsken haettiin kellarista simaa ja syötiin muutama munkki. Sokeroimattomat menevät sitten pakkaseen, jotta saa sieltä otettua kun tulee vieraita. Mutta, oikeesti maistui hyvältä.

Tässä on tietenkin sitten hyvä todeta, että en ole vielä käynyt Nepalin loppupunnituksissa. Ensi viikolla varmaan täytyy mennä.

Meillä lapsilla on huomenna vapaapäivä koulusta. Ovat ekaa kertaa koko päivän keskenään, kun isännän kanssa ollaan töissä. Pikkusen taitaa meitä kaikkia jännittää, vaikka ruuat on laitettuna ja luottamus lapsiin on kova.

Muoks: Vilmalla onkin kuumetta 37.7. Eli eivätpä olekaan lapset keskenään kotona. Mummi on kotona ja sinne pääsevät molemmat mummin hoiviin.