Hiljaista on Heimolassa blogin perusteella ollut, ihan ei kuitenkaan ole ollut niin. Muutaman kerran olen meinannut blogata, mutta vuodatus ei ole silloin toiminut ja bloggaamiset ovat jääneet. Toivottavasti tänään kuvien siirtäminen onnistuu ja muutenkin tämä teksti jää olemaan.
 

 
Orkideat ovat kukkineet tämän syksyn aikana. Viimeksi tullessani koulujaksolta, oli tuo pinkki avannut kukkansa, mielestäni se on aivan ihana. Vuosi sitten sen sain Seijan päiväksi kukkivana, vaan silloin kukka putosi hyvin äkkiä, nyt on jo kukkinut yli viikon. Perhoskämmekkä on ollut kukassa elokuulta asti ja nyt putoaa pikkuhiljaa kukkia pois, mutta eipä hätää seuraavat kukkavanat toisista kämmeköistä jo tekevät kukkaa. Edelleen olen vakuuttunut siitä, että kahviliotukset ovat olleet näille kukille hyväksi.

Opiskeluista sen verran, että opinnäyteyö on jätetty, edessä on vielä muutama tentti ja yksi tehtävä. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan todistus on kädessä ensimmäisenä joululomapäivänäni 21.12.12. (Hauska luku) . Sitten ovat nämä rutistukset ohi.

Jotain olen täällä ehtinyt neuloa. Vilma tarvitsi uuden pipon ja lapaset ja olihan ne neulottava. Lähtökohtana näihin neuleisiin olivat Kauneimmat käsityöt numero 6/2012 pipo ja lapaset. Lanka vaihtui Alfa glitteriin ja pipoon Vilma halusi tupsun. Hauskaa oli myös huomata, että vaikka lehdessä oli ohje lapasiin, niin ei sen ohjeen mukaan olisi kyllä lapasia tullut vaan kämmekkäät. Sovellus siis ohjeesta myös nuo lapaset.

 


Pipo Vilmalle
Malli: Kauneimmat käsityöt 6/2012 (sovellus)
Lanka: Alfa Glitter
Menekki: 96 grammaa
Puikot: 6 mmLapaset Vilmalle
Malli: kauneimmat käsityöt 6/2012 (sovellus)
Lanka: Alfa glitter
Menekki: 78 grammaa
Puikot: 6 mm

 
Moni bloggaaja on muuttanut vuodatuksesta bloggeriin roskapostien takia, nyt pitäisi koputtaa puuta kun kirjoitan, että minulle ei ole tullut roskaposteja kuin alle 5 viikossa. Tuo kuvien siirtymättömyys enemmänkin harmittaa ja tekee bloggaamisen tympeäksi, ei sitä juurikaan viitsi kirjoitella ja sitten harmitella, kun kuvat eivät siirrykään. Kesällä kadonneita kuvia, en ole vielä ehtinyt lisätä ja juuri huomasin, että niitä onkin enemmän kuin aiemmin olen kirjannut, pitää nekin puuttuvat kuvat laittaa ylös, että muista sitten kun sen korjaamisen aloittaa.

Viikon päästä on juhla viikonloppu. Vilman 12 v synttäreitä vietetään ja sunnuntaina virkaan siunataan työseurakunnan uusi kirkkoherra, niin ja onhan sunnuntaina myös ensimmäinen adventti. Viikon päästä siis alkaa uusi kirkkovuosi.

Marraskuun lopun terveisin seijap