Keväinen lorina kuuluu. Vesi lorisee kun lumet sulavat katolta. Autollakin on helpompi ajaa kotiin, kun eilisen lumisohjon keskellä.

Viikon valohoidot on saatu. Kasvojen iho ei oikein valosta tykkää, mutta kun muu kroppa niitä tarvitsee, niin olen päättänyt maata valoissa, sideharso naamallani, niin tänäänkin.

Sukat etenevät hyvin. Novitan pikkuvaihdon maskotti on vieläkin suunnitteluasteella, toivottavasti sen saajalla on kärsivällisyyttä odottaa.

Eilen kävin Wetterin sivuilla, olivat saaneet verkkokauppaa valmiimmaksi. Nyt on jo kuvia tarvikepaketeista. Tästä neuleesta minulla puuttuvat hihat. Arabella ja Sini kuiskuttelevat myös siihen malliin että haluavat tulla tehdyiksi.

437277.jpg

Viime viikolla ostamassani vuoden 1955 kotiteollisuus -lehdessä oli juttu silloin 70-vuotta täyttävästä Fredrika Wetterhoffin kotiteollisuusopistosta. Kuvaajan nimeä en lehdestä löytänyt, mutta kuvassa on siis talo, jonka Fredrika Wetterhoff osti koululle vuonna 1893. Tuossa alakerran kulmassahan sijaitsee nykyäänkin Wetterhoffin myymälä. Täältä voi lukea siitä mitä Wetterhoff on ollut ja mitä se on tänä päivänä.

Kysyin Kotiliedestä neuleeni mallia. Ei ollut löytynyt, vaikka siellä oli käsipelillä käyty läpi kaikki alkuvuoden 1993 lehdet. Vuosi on sitten ollutkin joku muu, luultavasti aikaisemmin. No, eihän tuohon maailma kaadu. Kivoja kauniita ohjeita on paljon muitakin. 

Huomiseksi menen Lopella kuoron virikekurssille. Oskari menee jo tänään mummille yökylään ja isäntä ja Vilma varmaankin aloittelevat huomenna polttopuiden tekoa.

Oikein hyvää keväistä viikonloppua kaikille!