Tänä aamuna kuvasin viimeiset sukkani vuoden 2010 sukkasatoon. Mielestäni näistä tuli ihan kivat. Jäävät joululahjalaatikkoon, odottamaan.

 

Lankana Seiska Veikka raita, joidenkin vuosien takaa. Raidat eivät ihan kohdistuneet, mutta ei minua ainakaan haittaa.

Villasukat

Malli: Novita talvi 2010

Lanka: Novita Seitsemän veljestä raita.

Menekki: 89 g

Puikot: 3,5

Magic loop tekniikalla nämäkin neuloin.

 

Eilen ajelimme Toivakkaan ja takaisin, oli Tauno-sedän hautajaiset. Oli ihana olla sukulaisten kanssa yhdessä. Laitan tähän muutaman kuvan taitavista käsistä.

Tässä on kuva osasta Toivakan kirkon kattomaalauksia. Pellervo Lukumiehen taitavat kädet ovat nämä maalanneet. Ei onnistuisi meiltä jokaiselta. Pellervo Lukumieshän on maalannut myös kummitädin mummola taulun.

Tässä myös yhdet taitavat kädet. Isäni vanhin veli ilahdutti meitä hautajaisissa kanteleen soitolla. Jälleen mietin, että oman isäni kantele on lapsuuden kotonani, oppisikohan sitä vielä joskus soittamaan.

 

Vielä kiittelen kaikkia lukuisista kommenteista. Petroolit bambumetesät pidän varmaankin itselläni. Ainoaksi ongelmaksi tulee se, että ei seiskaveikka langasta neulotut sukat mahdu yksiinkään minun talvikenkiini, mutta käyttöön tulevat muutan.

Leenuli, ihasteli tunikani värejä. Tunika on toinen niistä vaatteista jotka tarttuivat matkaani Lontoon matkalta. Tässä tunika ja sitä toista ostamaani ei enää apricotn sivuilta löydykään, joten täytyypi se joskus oikeasti kuvata. Molemmista ostoksistani tykkään tosi paljon.

ReijaK, kiitos myös kivasta kommenttiviestistäsi. On aina kiva lukea, kun joku jättää jonkun oikein rohkaisevan viestin.

 

Tänään kutsuvat ystävän PartyLite kutsut ja pitäisi varmaan lapaskuun blogiinkin jotain elonmerkkejä antaa. Huomennahan se alkaa lapastelu jälleen. Tosi mukava olla jälleen lapastelemassa.

 

Sunnuntaiterveisin seijap