Suurkiitos kaikille teille jotka olette kommentoineet täällä ja neulomossa tai naamakirjassa. Olen ollut sangen iloinen. On tullut onnistunut olo, ja tuntuu hyvältä kun voi jakaa omaa onnistumistaan.

Muutamia vastaamattomia kysymyksiä on ilmassa. Outi-M on jo kauan saanut odotella, että vastaisin.

Kysyit siitä ruususta. Meillä ei ole siitä tietoa, vieläkään. Saattaa olla Ristinummen ruusu. Tänä vuonna se ei muuten kukkinut ollenkaan. Voisiko olla sellainen ruusu joka kukkii vain joka toinen vuosi? En muista sellaista koskaan kuulleeni.

Laura: Pellavapolun voin neuloa vaikka ohuesta villalangasta. Silloin se tosin vaatii pingottamisen ja itse tekisin sen varamaan 74 silmukalla. Villalangasta neulottuna huivi onkin sitten aivan erinäköinen, mutta tiedän, että kaunis se on silloinkin. Minulle Pellavahuivin neulominen oli uusi ja positiivinen kokemus.

Saloma: Kysyit siitä kommandopiposta. Se löytyy Novitan neulomosta, ohjeisiin pääsee jos on Neulomo tunnukset, eli jos on Novitan tilaaja. Vasemmassa sivussa löytyy Klubilaisten ekstraideat ja sielä klikkaamalla asusteet, pääset sivuille josta löytyy. Meillä pipot olivat talvella kovassa käytössä.

 

3586336000_ed0a16bb03.jpg

Tässä päivän lammaskuva. Lampaat ovat nauttineet vähintään yhtä paljon kun me, siitä että lapset ovat tulleet kotiin. Vilma on jo aamua viettänyt laitumella. Nyt taitaa olla aika minun lähteä suihkuun ja laittaa itseäni kuntoon. Olen lähdössä hautajaisiin, ensimmäiset työ kautta tulleet hautajaiset nykyisessä työpaikassani. Tuntuu hyvältä päästä saattamaan ihmistä, jonka kanssa on yhdessä kuljettu matkaa.

Huomenna olisi tarkoitus käydä Vilman kanssa katsomassa Peter Pania. Miesväki menee sillä aikaa elokuviin. Niin ja ensi viikolla pitäsi varmaan tavata äidinkin kanssa, tarkoitan siis äitiä aidin ja tyttären käsityöt blogista. Omaa äitiä taidan tavata tänäänkin. Minulla on muutama lankakerä äitiä varten autossa.

Lauantai terveisin Seijap