Kiirastorstain tervehdys Heimolasta.

Ennen kiirastorstain messuun lähtöä ehdin päivittämään ensimmäisen Stephen Westin ohjeella neulomani huivin.

Untitled

Lankoina minulla olivat Fabel print javuosia sitten Tiinulilta saatu sininen Cherry Tree Hill Yarn Supersock Solids väriltä Safiiri. Reunalangoiksi huiviin valikoituivat KristiinaS:n minulle Tallinasta diilaama BBB:n Kid silk mohair ja vuosikerta lanka Rondon Royal Crepe. Huivi oli minulla viimeisten kertojen Knit and chat kurssin neuleena ja lähetinkin siitä sähköpostilla kuvan kurssikavereille, jotta näkevät millainen siitä loppujen lopuksi tuli.

IMG_5929

Eilen huivi pääsi ulkoilemaan ja enemmän huivista voit käydä katsomassa ja kuulemassa eilen nauhoittamassani Hetkiä Heimolassa podcastin 3. jaksosta. Huivista tuli valtavan iso ja minä aikani tykkään kovasti. Tarkkoja kulutus määriä en osaa langoille sanoa, mutta merinolankaa meni vajaa 100 grammaa samoin Fabelia ja reunuslankojakaan en erikeen punninnut. Yhteensä huivi painaa 277 grammaa.

IMG_5934


IMG_5930

Knit´n Slide by Westknits
Langat: Cherry Tree Hill Yarn Supersock Solids
Fabel Print väri 910
BBB KidMohait
Rondo/Valvilla Royal Crepe
Langan menekki: yhteensä 277 grammaa
Puikot: 4 mm


Viime päivityksessä kyselin huivimallia Luonnotar-langoille puikoille pääsi VeeraVälimäen Liito huivi (linkki Ravelryyn). Huivi on jo aika hyvässä vaiheessa ja uskon, että siitä tulee hyvä. 

IMG_4222

Kun sain yhden huivin valmiksi ja toisen puikoille innostuin kuitenkin vielä Taimitarhan Pääsiäissukkien neulomisesta. Kirin eilen kiinni kaikki vihjeet ja tämän päivän vihje olikin sitten jo kantapäät.

Untitled

Koko pitäisi olla 39, mutta saa nähdä mitä näistä tulee aina jännittää tuo paksulla langalla kirjoneuleen tekeminen.

Pääsiäisen jälkeen sitten toivottavasti näette nämä valmiina.

Oikein levollista hiljaisen viikon loppua ja riemullista pääsiäistä kaikille jotka täällä käytte. 

Terveisin seijap