Viikko on jo pyrähtänyt torstaihin. Aamulla oli pakkasta. Hirvitti laittaa Oskari kouluun lenkkareissa. Viime talven kengät eivät mahtuneet ollenkaan. Oman pitäjän kenkäkaupassa ei ollut yksiäkään yli 30 numeroisia talvikenkiä. "Ei niitä meiltä kukaan kysy" oli vastaus. No ei kai se kannata pitää niitä jos minä olen ainoa joka käyn aina ensiksi kysymässä sieltä ja kuulemassa, ei löydy, ja ajan sitten Hämeenlinnaan. Ehtisikö tänään Vilman soittotunnin ja omien kuoroharjoitusten välissä? Täytyy kai yrittää.

234698.jpg

Isäntä sai tänään lähteä liikkeelle Mellistä tehdyin asustein.  Pipon silmukka määrä ja malli on sama kuin tässä, ja huivin ohje on Novitan neulomon klubilaisten ekstroista.234700.jpg

Ponco Novita Talvi 2006 ohjeella
Lanka:         Rustika
Menekki:     400 g (hapsuihin yksi kokonainen kerä)
Koukku:       Se äidille jo palautettu 10 kultahile Addi

Minäkin tein taannoin Marin lankariippuvuustestin. Pistemääräkseni sain 11.

Sehän tarkoittaa testin mukaan seuraavaa:

Pistemäärä 0-14

Ei riippuvuutta. Testin mukaan et ole lainkaan riippuvainen langoista etkä neulomisesta. Mahdatko käsitöitä edes harrastaa? Kannattaisi kuitenkin kokeilla - neulominen on varsin mukava harrastus ja hyvä tapa rentoutua. Mutta varo, puikkoihin ja lankoihin voi jäädä koukkuun! ;)

Tulokseen olen tyytyväinen. En ole riippuvainen langoista, mutta käsillä tekemisestä kyllä olen. Mari oli osannut tehdä kivan testin.