Reijan synttärilahja Multnomah on saatu pois pingotuksesta ja aurinkoisella kelillä tuli vielä kuvattuakin. Mielestäni tuli kaunis. Väri ei ole minun värini, mutta uskon, että lahjan saaja on tyytyväinen.

 

Tämä oli minulla nyt neljäs Multnomah ja edelleen mallia on kiva ja helppo neuloa. Itselläni ei ole vielä yhtään. Pitäisi varmaan itsellenikin tehdä. Ajattelen, että tämä olisi juuri, sellainen kiva kaulaan kietaistava huivi, silloin kun tarvitsee lämmikettä ja suojaa.

Multnomah IV

Malli: Multnomah, löytyy täältä

Lanka: Drops Alpaca

Menekki: 88 g

Puikot: 4 mm

Tänään laitoin myös kirjatilauksen menemään JUJU:un samalla kun peruutin kuukauden kirjan. Kirja, jonka tilasin on Varpaista varteen. Uskon, että se on kirja, josta on iloa.

 

Mainostanpa nyt täälläkin, vielä on tilaa Janakkalan seurakunnan kädentaitojen leirillä 30.9.-2.10. Leiri on Rantalahden leiri- ja kurssikeskuksessa ja siellä tehdään käsillä kaikkea kivaa lähetystyön hyväksi myytäväksi. Minä ohjaan siellä ainakin nappikorujen tekoa.

Orvokki oli terhakkaana mukana kun kuvasin tuota Multnomahia. Kun huivi oli kuvattu päätti Orvokki lähteä lampaiden paimentamishommiin.

Rusko, ei ollut laumassa ja sinne Orvokki hänet halusi.

Matkalla laumaan vieläkin ja sitten huomaan, että en ottanutkaan kuvaa koko laumasta.

 

Nyt ovat puikoilla sukat, jotka pitäisi saada Suuren käsityölehden sukkakilpailuun matkaan.  Viime lehdessä oli lapaskilpailu, mutta taidan nyt jättää sen väliin ajatus Novitan pipokilpailuunkin oli, mutta sekin taitaa jäädä tällä kertaa. ET-lehden tumppukisaanhan laitoin lapaset, mutta mitään ei ole sieltä kuulunut.

Maanantain terveisin seijap