Monenlaista on ilmassa  blogistaniassa.

334942.jpg

February / March
Blue, White, Gray

April / May 
Green, Yellow, Pink

June / July
Red, Black, Metallics

August / September 
Brown, Orange, Purple

Project spectrumiin olen jo melko varmasti lähtemässä. Väreistä nauttiminen on minun juttuni, ehdottomasti. Ehkä voisikin laittaa lankansa kuukausien mukaiseen väri järjestykseen. Oma englannin kieli on vähän ruosteessa, mutta luulen kyllä säännöt ymmärtäneeni. Eikähän tuota, niin vakavasti tarvitse ottaa. Niin ja on täällä blogistaniassa aina niitä jotka osaavat neuvoa suomen kielellä, sekin on todettu.


Lankahamsterit 2007 on myös starttaamassa helmikuun alusta. Siihen osallistumista jään miettimään. En suin päin ilmoittaudu. Kuitenkin jos teen lankainventaariota spectrumia varten ja ahdistun langan paljoudesta niin ehkä sitten. Hetken ehtii vielä miettiä.

Salainen neuleystävä 2007 on alkamassa. Siihenkin vielä ehtisi osallistumaan. Niin ihana kuin olikin Sny 2006 osallistua, niin tämän missaan suosista. Mietityttää onko rahkeita sitoutua 4 kuukaudeksi, juuri tällä hetkellä. Tiedän kyllä seuraavani pikkuisen kateellisena, sitten kun osallistujat saavat ja kertovat lähettäneensä paketteja. Mutta ei kaikkeen voi osallistua.

Novitaklubissakin mietitään, mitä vaihdettaisiin.
Edit: Niinkuin Sanni jo kommenteissa kertoikin. Novitaklubissa vaihdetaan sukkia.

Niin, ja ettei kesken loppuisi vaihdot ja projektit: Sohvannurkassakin kysellään vaihtohalukkuutta.
Edit: lankavaihdosta olisi kyse

Jään siis vieläkin miettimään, mihin muuhun sitoudun. Project spectrumiin lähden ilmoittautumaan.

Ihailen kyllä meidän käsillä tekijöiden ahkeruutta, jokaiseen projektiin on lähtijöitä ja aina on joku valmis emännöimään.