Ollaan yli puolen välin huovutus kurssia. Uskoin opettajaa, että saan valmiiksi jakkukankaan kurssin aikana ja kyllä se valmistuikin. Vielä kotona vanuttaminen ja huuteleminen. Saimme, nimittäin entisen koulun lämminvesi varaajan tyhjäksi.

Esivalmisteluja tein jo kotona viikolla. Hain kolme metriä sideharsoa, jonka värjäsin punaiseksi.

Sideharson päälle sitten kaksi kerrosta hahtuvaa ja vähän Fritidsgarn lankaa. Kuuden tunnin homman tulos on tällä hetkellä pesuhuoneen lattialla kuivumassa.

Koitan saada parempaa kuvaa, sitten kun tämä on kuivanut. Tässä kuvassa näyttää ihan kummalliselta. Ajattelin, että kankaan vien Helenalle ja haen sen sitten valmiina jakkuna pois. Kätevää, eikö vaan. 

Nyt te kaikki ihmettelette tuota väri valintaa. Tiedän kyllä että minua ei ole totuttu näkemään puna-mustassa, mutta kun minulla on se Jukka Rintalan suunnittelema musta huopahame, jossa on punainen helma. Tarvitseehan se yläosankin.

Viikon päästä on vielä kurssia. Kertokaas ideoita, mitä kannattaisi huovuttaa. Opettaja on taitava ja mitä ihanempia kasseja, hattuja jne jo tänään syntyikin. Nyt olisi siis mahdollista kokeilla ohjauksessa, kun kotona sitä tuntee itsensä niin onnettoman tumpeloksi.

Lauantaiterveisin seijap