Aamulla oli pakkasta -6,5 °C, ja tuuli oli kova. Enää ei Valovillellä tarkene, Oskarikaan. Kaivelin aiemmin tehtyjen laatikkoa ja poika sai uuden pipon kouluun.

244417.jpg

Lanka on Wetterhoffilta joskus ostettua hahtuvaa, nimi oli Sateenkaari. Löytyy ainakin täältä. Pipolle ei ole aiemmin löytynyt käyttäjää. Oskari ihastui tähän kovasti. Samasta hahtuvasta tein myös lapasia, jotka ovat löytäneet tiensä maailmalle.

244418.jpg

Myös tämä pipo löytyi valmiiden laatikosta. Tämä hahtuva on ostettu Tallinnasta Sada-Marketin yläkerrasta. On sitä paksumpaa laatua ja neulottu kaksinkertaisena. Pyykkikoneessa huovutettu ja mielikuva on että vaati tosi monta 40° kirjopesua. En ihan muista näitä vuoden takaisia juttuja. Malli on omasta päästä ja ajattelin, että ei tästä tule mitään. En laittanut yhtään silmukkamääriä yms ylös ja nyt en enää osaisi uutta tehdä. Harmittaa.

Löytyiskö joltakulta valmista ohjetta? Tykästyin tuohon pipon malliin kovasti, mutta tämä on liian kova sininen minulle ja lähtee siis jonnekin eteenpäin. Tahtoisin tehdä uuden ja olen ihan varma että jostain löytyisi valmis ohje. Mulla ei ole taipumusta siihe että onnistuisin toistamiseen, ilman ohjetta.

Kuva on otettu tänään. Meillä on siis lunta ja paljon. Postikaan ei ole vielä tullut, jossain nietosten keskellä harhailee ja minä kun odotan Marsulta pakettia. Olenko vähän malttamaton?