Terveiset Heimolasta.

Kyllä täällä taas olemassa ollaan, mutta tiukassa on ollut bloggaamis aika. Aika tiukkaa työntekoa ja opiskelukin vaatii veronsa. Huomisen päivän olen Koivuniemessä koulussa ja kiireesti sitten taas kotiin ja tiistaiksi töihin.

Viikon päästä vietetään ensimmäistä adventtia ja samalla Vilman 11 v synttäreitä, siitä se sitten alkaa joulun odotuskin.

Edelliseen päivitykseen Katju olikin kommentoinut, että Pirkka-hallissa on kuvaaminen kielletty, niinhän se taitaa nykyään ollakin. Noihin lapaskuviin saatte tyytyä. Kuvaan sitten paremmin, jos teen toiset samalla mallilla.

On ollut mukava toisten messupäivityksiä. Samalla olen huomannut, että ei ole tullut sellainen olo, että harmittaisi kun jäivät väliin. Alkavat melkein olla liian isot messut minun makuuni.  No katsotaan sitten taas ensi vuonna .Saattaapi olla kova hinku päästä paikalle, riippuen tietenkin siitä missä vaiheessa opiskelut ovat jamietn opinnäytetyö painaa päälle.

Aurinkoista ja kirpakkaa kirkkovuoden viimeistä sunnuntaita kaikille.

Muoks: Katju soitti messuilta, tiukan etsimisen jälkeen lapaset löytyivät sieltä, nyt jännittää millaista kuvaa sieltä onnistuu ottamaan.