Eilisessä Big Lightissa oli paljon väkeä. (n.1500 henkeä). Oli kiva laulaa entisessä kuorossa, mutta myös hyvä huomata, että sellaista hurjaa kaipuuta kuoron riveihin ei tullut.

Tänä aamuna olo on ollut kurja. Mielessäni olen päättänyt, tai oikeastaan isäntä määräsi, että kun huomenna menen viimeiseen valohoitoon, varaan samalla ajan lääkärille lääkärikeskuskesta. Ei ne kuitenkaan ota minua päivystykseen täällä kotikunnassa, kun en ole vielä tarpeeksi kipeä.

Tänään en jaksa varmaan edes päivittyneitä blogeja lukea, niitä näytti olevan hurjasti. Mutta minulla on tärkeät terveiset kerrottavana, ne pitää saada tuotua.

Kävin
Ilkka Puhakan juttusilla. Sukkia Venäjän vankiloihin on nyt mennyt 6580 paria (jos ihan oikein  muistan). Kaikki sukat ovat olleet kauniita, niihin on neulottu kaikki rakkaus, rukous ja siunaus. Kyllä Suomessa on ihmeellisiä neulojia. Sukkia kerätään edelleen. Tavoitteena on saada 10 000 paria matkaan.  Alkuperäinen tavoite oli 1000 paria. Sain halauksen Ilkalta kiitokseksi kaikille teille jotka "blogini kautta" sukkia lähetitte. Toivottavasti se välittyy teille kaikille, yhtä lämpimänä kuin minulle.

Joten miten olisi, jos palmusunnuntain kunniaksi polkaistaisiin taas sukkaprojekti käyntiin? Neulotaan sukkia jälleen lähetetttäväksi vankiloihin.
Nyt lähden taas takaisin petiin. Sellainen  puoliksi istuva asento, jossa pystyy vähän neulomaan tuntuu ihan hyvältä, muuten alkaa kovasti yskittämään. Olokaan ei tunnu ihan niin räkäiseltä kun tässä koneen ääressä istuessa.

Aurinkoista palmusunnuntaita ja siunattua alkavaa hiljaista viikkoa sinulle!