Kyllä minä täällä olen ja ihan voimissani, mutta en vain ole saanut päivityksiä aikaiseksi. Itse asiassa nytkin olen istunut koneella ja yrittänyt tehdä Kristiinan ohjeilla sukkia. Tai en koko sukkia ohjeella tee, vaan tuon tekniikan haluaisin oppia.

Kysyin tiistain neuletapaamisessa olisiko joku osannut opettaa minulle tuon magic loop tekniikan, mutta ei ollut kukaan sen saloihin vihkiytynyt. Minulla on kesken kaksi puuvilla neuletta joiden hihat haluaisin "taikalenkittää". Päätin opetella tuon tekniikan ensin sukkien avulla. Harmittaa vähemmän jos sukista tulee mörvelöt, kun se että hihat ovat rumat. Sen verran taktikoin, että otin noihin sukkiin ne puikot joita tarvitsen puseron hihoissa, jotta valmista on saatava. En kyllä tiedä pelittävätkö nuo 2,5 INOX:t kun eivat ole niin taipuisia kuin addit.

Työt vanhassa työpaikassa sain eilen päätökseen. Ihanille kehitysvammaisille oli haikeata käydä jättämässä hyvästi. Toisaalta kyllä me nähdään, mummi kun asuu melkein heidän yksikkönsä naapurissa. Työkavereita oli töissä tosi vähän. Heiltä jotka olivat, sain ihanan kukkakimpun, oransseja ruusuja ja valkoista tuoksuhernettä. Lisäksi yksi tärkeä ihminen muisti kukkakimpulla. Asiakkaista muutama soitti ja toivotteli hyvää jatkoa ja yksi luottamushenkilöistä kävi katsomassa. Tuntui hyvältä.

Maanantaina suuntaankin sitten kohti uutta työpaikkaa. En oikein osaa jännittää, ainakaan vielä.

Sormet syyhyävät magic loopin kimppuun... Yksi asia vielä.

Tiistain neuletapaamisessa vähän lupaiin, että meille voisi tulla neulomaan. Eli kaikki neulojat, virkkaajat, koukkuajat jne... Tiistaina 10.7. klo 18 tavataan Heimolassa, saa tulla kauempaakin, jos suunnitelmiin sopii. Laittakaa minulle sähköpostia, niin laitan osoitetta ja ajo-ohjetta. Heimola sijaitsee siis Kanta-Hämeessä.
Tervetuloa!

Nyt kokeilemaan onnistuuko sukan teko. Hyvää viikonlopun jatkoa kaikille.

701115.jpg

Tämän ranskalaisesta angora-villa vauvalangasta neulotun myssyn saa sijaisenani olleen diakonissan vauva, varmaan joskus ensi viikolla.