Perjantaivapaa on tässä kulunut monenmoisia puuhaillessa. Aamulla vein lapset kouluun, Oskarikin on jo siis terve. Kampaajan jälkeen piipahdin VillaMokassa neulomassa sukkia ja ihastelemassa Herroja Kanervaa ja Vanhasta sekä rouvia monenlaisia, mutta en ostanut mitään. Päätin jättää muillekin mahdollisuuden noihin ihanuuksiin. Ehkä sitten huomenna töistä tullessa... Pitäisi kyllä saada suklaa-mansikka lapasetkin valmiiksi ja ne salaiset sukatkin.

Näitä minä kuitenkin tulin teille näyttämään.

2332366069_c443721323.jpg

Tuntuvat ihanilta, mutta vielä en ole päässyt kokeilemaan. Mukana siis puikonpäitä ja vaijereita. Kiitos Tinttamarellin nopean toimituksen, nyt on aikamoinen setti eripaksuisia ja pituisa pyöröpuikkoja. Pitää vaan nopeasti saada entiset valmiiksi niin saa uutta puikoille.

Lapsilla laitan ruokaa, ovat lähdössä seurakunnan pääsiäisleirille. Eka kerta leirielämää ilman vanhempia. Huomenna jo tulevat kotiin. Isäntäkin kotiutuu tänään Ylläkseltä, kiva niin, ei tarvitse minun yksin olla yötä kotona. Osaisikohan sitä edes nukkua jos olisi yksin tyhjässä talossa?

Ai niin, kävi minä siellä kaupungissa syömässäkin, entiset työtoverit diakoniatyöstä ja seuraajani. Hyvää ruokaa kauniissa ympäristössä ja hyvässä seurassa. Kiitos heille kaikille.

Kivaa palmusunnuntain viikonloppua kaikille.