Perjantai on kääntynyt iltaan. Oskarin sliparia edelleen tikuttelen. Kyllä se valmiiksi tulee, mutta joku nyt meinaa tökkiä tuossa tummassa harmaassa. Kai se on, kun vaan illalla ehtii tehdä ja aina keinovalossa.

Huomenna olen menossa ensimmäistä kertaa Villa Mokan neuletapaamiseen. Minulla on töitäkin kaupungissa, joten menee samalla kerralla. Sukkakurssiakin olisi Villa Mokassa tarjolla.

Tänään paistoi aurinko ja pyrytti vuorotellen. Maa on valkoinen ja on taas kaunista. Olokin on virkistynyt. Toivottavasti tuo lumi nyt säilyy.

Pikkuveljen häät ovat jo viikon päästä. saisivat tuossa kirkon puistossa otettua kuvia. Vihkiminen tapahtuu linkissä olevan kirkon kellotapulin kappelissa. Pienellä porukalla ollaan ja hääjuhla vietetään täällä. Isännälle juuri sanoin, että pitäisköhän kokeilla vieläkö osataan yhteen se laulu, jonka olen luvannut kappelissa laulaa. Laulu löytyy tästä linkistä numero 4. Siitä on jo melkein kaksi vuotta, kun lauloin sen ystäväni häissä ja sillonkin isäntä säesti.

Hyvää viikonloppua kaikille, kyllä minä niitä kuviakin lupaan, heti kun on jotain näytettävää. Taidanpa ottaa kameran Villa Mokkaan mukaan huomenna.

Piti tulla vielä kertomaan, kun selailin tuota laulun linkkiä, ja huomasin. Sieltä saisi exitin  "Mitä rakkaus on" laulun soittoääneksi. Pitäisikö ihan nuoruuden nostalgia syistä tilata, niin ja menisihän siitä tuotto tasauspäivälle. Pätkän laulusta kuulee täältä.