Tänään on saatu verkko toimimaan. Isäntä ilmoitteli siitä jo päivällä töihin, mutta nyt vasta ehdin tänne koneelle asti. Mummi tuli meille illansuussa mukanaan mansikoita ja niitä tässä olen pakastellut. Tai siis yksi ämpärillinen on pakastettu ja sellainen kolmisen litraa syöty vaniljavaahdon kera.

Tämä verkon toimimattomuus on ollut minulle myös harjoitusta leiriä varten, silloinhan olen 8 vuorokautta pois netin lähettyviltä. Kyllä nytkin jo ehdin miettiä mitä itse kullekin kuuluu, vaikka kiirettä onkin pitänyt.

Eilisen illan aikana tuli paistettua 105 pakettia makkaraa. Paikalla oli 775 moottoripyörää. Siitä voi sitten laskea väkimäärää, kun melkein jokaisen pyörän päällä oli kaksi ihmistä ja paikallehan tulee aina väkeä myös muilla kulkuneuvoilla ja apostolin kyydilläkin. Meidän kyläyhdistys siis paistelee makkarat motoristeille ja saa siitä vähän rahaa käytettäväksi.

715943.jpg

Tässä vielä ehtii vähän katsella muutakin kun makkaroita. Paistokavereina mummi ja Sari, molemmat lainassa naapuri "kylistä".

715947.jpg

Grilli oli koko ajan täynnä.

715935.jpg


Isäntä ehti vähän kuvata pyöriäkin.

715951.jpg

Tällä kertaa oli nurmikkokin täynnä...

715952.jpg

...hienoja menopelejä.

Aamulla tiesi seisoneensa ja pyöritelleensä makkaroita.

Ensimmäinen työviikko on ohi. Ensiviikon suunnitelmissa onkin jo kotikäyntiä ja onnittelukäyntiä sekä viimeisten rippikoulutuntien valmistelua.

Huomenna aamulla ajelemme herättäjäjuhlille. Kun ovat noin lähellä, niin pääsemme päiväseltään käymään. Sunnuntaina onkin kyläyhdistyksen leiripäivä Mallinkaisten järvellä.

Tiistaina sitten taas neulotaan, tervetuloa Heimolaan.

Koitan tässä vähän kuulumisia katsella, ovat jääneet lukematta maanantai-illasta asti, ihan muutamaa lukuunottamatta, jotka kävin kurkkaamassa kun latasin kuvia vuodatukseen.

Oikein hyvää viikonloppua kaikille.