Edit:Lopussa

Tämän päivän työt on tehty ja jumppalla käyty. Kyllä olikin reipastahtinen punttijumppa. Huomaa että kahtena edellisenä tiistaina en ole jumpalle päässyt. Niin tuo töiden teko tietenkin on vähän niin ja näin, saattaahan olla, että innostun kirjoittamaan A4-paperia surureaktioista huomista sururyhmää varten. Hmmm, vaihtoehtona olisi hys hys jutun tekeminen Snylleni. Saattaa olla että surureaktiot jäävät huomiseen aamupäivään niinkuin alunperin olin ajatellut.


Huominen neuletapaaminen jää  osaltani väliin, niinkuin vielä seuraavakin. Tervaisiä vaan kaikille villaklubilaisille.

Tällä hetkellä olen vähän vaiheessa lähtisinkö perjantaina TiinaP:n kanssa Merjan luo Mervillaan. Merja kun on saamassa uuden lastin virolaista villaa ja minullahan ei ole enää kun kahta väriä paksumpaa ja yhtä väriä ohuempaa. Isännän ja lasten kanssa en ole vielä asiasta keskustellu, joten saattaa olla, että isäntäkin lukee asiasta täältä.

Blogilistakin ilmoittelee ihan ihmeellisiä päivityksiä, en ole ollut koneen lähelläkään noina aikoina, mutta ei kai se mitään. Moni suosikkibloginiin näkyy päivittyneen mutta ei olekaan.

Ihan asiasta toiseen, vai onkohan jo neljänteen? Jos otan kotiin siivoojan niin mitä kaikkea pitää maksaa palkan lisäksi? Löytyisikö vaikka jostain netistä selkeitä ohjeita? Siis kyseessä olisi henkilö joka tekisi hommaa freelancer verokortilla ja kerran tai kaksi kuukaudessa joitain tunteja kerrallaan. Nyt on sellainen olo, että ai jaksaisi kaikkea kaivaa itse esille, jos joku siis osaisi auttaa, sais minulta viikon enkeli maininnan.

Nyt lähden suihkuun ja laittamaan lapsille iltapalaa, moikka....

Edit:
Kiitos Arja ja Aura!
Minullakin on joskus käynyt siivooja jolla on ollut toiminimi ja silloinhan kaikki on ollut kerrassaan helppoa. Ainoastaan lasku on tarvinnut maksaa ja muistaa verotuksessa kotitalousvähennys. Nyt tuttava on saanut työkkäristä neuvon hankkia lisää työtunteja ja tässä olisi meille oiva tilaisuus. Eteran sivuja olin jo katsellus mutta en löytänyt oikeisiin osoitteisiin. Nyt päästään eteenpäin.