... tuli pikkuponcho. Josko opiskelijaneitosten äiti vaikka jättäisit kommentin olisiko tässä toinen.

1093202.jpg

Malli:Novita Talvi 2005
Lanka: Teddy
Menekki: 400 g
Puikot: 8 pitkät puikot
(En kyllä tykkää pitkistä puikoista en tosiaankaan)

Ponchosta tykkään, jos ei lähde lahjaksi Anulle tai Einille, niin pidän itse, ellei heidän äitinsä välttämättä halua itselleen.

Olen istunut tänään tosi hyvässä seminaarissa. Neuloinkin siellä, lapaset ovat peukkuja vaille valmiit. Samalla oli hyvä kuunnella ja anta Novitan muovisten puikkojen tehdä silmukoita. Kerran onnistuin puikon pudottamaankin eikä kuulunut minkäänlaista ääntä, mietin mitähän materiaalia tuo puikko oikeasti oli.

Hauskan tapahtuman kerron aamukahvipöydästä, tuolta seminaarista. Yksi panelisteista oli entinen rehtorini. Kyllin hyvä ystäväni istui vieressäni ja sanoi, että mennään sitten istumaan etupenkkiin. Minä taas vastasin, että eikä mennä, kun minulla on neule mukanani. Entinen rehtorini puuskahti "Seija, etkö sinä mitään oppinut koulussa?" Siihen minä vastasin, että opin ainakin sen että luennoitsijoilta pitää kysyä saako neuloa. Tämä on siis tosi juttu 1988-1992 vuosilta. Meillä oli tapana neuloa oppitunneilla, ja siihen tuli kielto sillä perusteella, että luennoitsijat eivät tykkää. No me sitten aloimme  kysymään lääkäreiltä ja muilta luennoitsijoilta ja harvoin kukaan kielsi. Muutenkin asiaa siinä muistelimme. Totesin kuitenkin että nyt ei olla koulussa ja enköhän minä osaa tilanteen katsoa. Auditorio olikin sitten hyvä paikka siellä ei edes erottunut se että neuloin, penkkien porrastus oli tehty niin kivasti.

Tämän syksyn säännöllinen iltaryhmä on ohi. Tuntuu hyvältä. Kaiken kaikkiaan ryhmän anti oli ilmeisen hyvä sekä vetäjän että ryhmäläisten mielestä.

Nyt hyvää viikonjatkoa ja hyvää yötä.