Aurinkoisen syyspäivän tervehdys Heimolasta. Täällä emäntä koittaa selvitä syksyn flunssasta, ennen ensi viikon Lontoon matkaa. No eiköhän se ohi mene. Tällä hetkellä perhe saa nauttia, siitä että äiti yrittää olla puhumatta, että ääni säilyisi edes vähäsen.

 

Lontooseen ollaan tosiaan isännän kanssa lähdössä ensi viikolla, mielellään vinkkejä käyntipaikoista otetaan vastaan. Lontoon kartta on ladattu kännykkään ja vähän olen netissä surffaillut ja miettinyt niitä must paikkoja. Isäntä on selvitellyt yhden blues paikan ja sieltä on varattu pöytä. Ruokalistaa ei vielä ole tutkittu, mutta vielä ehtii. Torstaina ollaan lähdössä ja mummi on tulossa tänne lasten kanssa.

 

Niinkuin huomaatte olen ihastunut Kalajoki-sukkiin neljännet Kalajoet pääsivät puikoilta jo viime sunnuntaina. Tällä kertaa sukat löytävät tiensä Oskarille, joka tässä jo mallinakin sukkien kanssa.  Mielestäni edelleen niin ihana malli.

Tein vähän pidemmän varren ja vahvistetun kantapään. Milestäni istuvat hyvin melkein 11-vuotiaan jalkaan.

Malli: Kalajoki-sukat

Lanka: Novitan Nalle colori

Menekki: 75 g

Puikot: 3

Nämä sukat menevät perunalaarin täytteeksi sukkasatoon, vihdoinkin jotain laitettavaa. Kiertävänä apuemona minulla on huomenna tehtävänä laskea Agathan puolesta satoa Heinäladosta. Toivottavasti tauti sen verran helpottaa, että ajatus kulkee.

 

Syksy on tosissaan tullut, huomenna lähtevät lampaatkin pihasta omaan kottinsa viettämään talvea. Ihana on ollut kun ovat tuossa kuopsutelleet ja huudelleet meidän perään. Ensi kesänä, sitten uudelleen, jos Luoja suo.

 

Oikein ihania aurikoisia syyspäiviä teille kaikille toivotellen seijap