Edit: Langan menekki ja lankalaihis 2016 tilanne päivitetty.

IMG_4577

Palmusunnuntain tervehdys teille ystävät. 

Tänään minulla on ollut työpäivä, olin aamulla klo 10 jumalanpalveluksessa töissä. Jos haluat, niin voit kuunnella jumalanpalveluksen vielä viikon ajan Ylen Areenassa

Kuvassa olevat huovutetut munat ovat eilisen käden tuotoksia. Huovuttelin niitä eilen kun samalla kuuntelin Jo Nesbon äänikirjaa Poliisi. Alla on erikokoisia styroksisia munia, ja siihen sitten villaa päälle. Huovutukseen käytin Marseille saippuaa.

Eilisellä päivän valolla valmistui myös kuopuksen neule.

IMG_4551

Lankana vanha vuosikertalanka Novitan Wool, värinä petrooli.

Kuopuksen tarve oli, perusneule v-pääntiellä. Mallin etsimiseen käytin aikalailla aikaa, mutta mieleistä ei löytynyt. Alussa lanka-ajatuksena oli teeteen alpakka, myöskään sille ei löytynyt malleja. Mallipohjaksi sitten valikoitui Novitan Roselle tehty malli, josta sain mitat xs kokoiseen neuleeseen, muuta ei sitten juurikaan ohjeesta tullut käytettyä.

IMG_4552

 

 

IMG_4561

Perusneule
Malli: Novita Syksy 2012 sovellus
Lanka: Novita Wool
Menekki: 268 grammaa
Puikot 3.5 mm
 

Lankalaihiksen tilanteen tämä pusero muuttaa niin, että lukena on nyt -14 588 grammaa.

Tällä hetkellä puikolla on edelleen se Honey, joka odottaa viimeistä hihaa. Eilen otin puikoille myös Seiska Veikkaa ja siitä pitäisi tulla kirjoneule villasukat Villapallon kalenterisukkien ohjeella. Ensimmäinen vihje on neulottu ja toisen aloitan kun saan bloggauksen tehtyä.

Ifolorin sivuilla on kuvakilpailu. Kävin sinne lisäämässä oman kuvani, siitä mikä on valokuvauksessa intohimoni kohde. Olisi voinut olla jotain muutakin, mutta käsityöt nyt tulivat ensiksi mieleen. 

Ensi vikko on hiljainenviikko, ei kuitenkaan kovin hiljainen töissä eikä kuororintamalla. Mutta on ihanaa, että pääsiäinen on tulossa ja sitä saa viettää perheen kanssa.

Palmusunnuntain terveisin seijap