... koko joukolla. Olen hakenut mummin silmäpolilta ja samalla reissulla haimme hänelle aurinkolasit. Ei siis estettä, lähteä matkaan. Viikon päästä tarkistus silmäpolilla ja sitten  nähdään miten laserointi onnistui. Verkkokalvossa oli ollut reikä, lääkäri oli katsonut sen laseroinnin kiireiseksi, siksi näin nopea pääsy operaatioon.

Soittelin kaupunkireissulta kotiin. Isäntä kertoi minulle tulleen paketin. Ajattelin että kirjani olisi vihdoinkin tullut. Mutta ei ollut. Paketti oli paljon mieluisampi. Onneksi en ollut pakannut neuleita vielä matkaan.

2648692865_39030f4a15.jpg

Tässä on minun matkaneuleeni. Kiitos Kristiina. Kassin oli lähettänyt Kristiina, jolle alkukesästä vein kankakaita. En kyllä huomannut niitä ruttuja, joista kirjoitit. Lohdutti kyllä, että en ole ainoa jolle niitä tulee.

2648692857_0195c348aa.jpg

Kassi täytettynä.

2648692861_67c6eb81d4.jpg

Kun ottaa pois kesken olevan sukan ja ohjeet, näyttää tältä. Kolmea eri sukkalankaa. Eikös olekin kätevä kassi? Nyt tulee sitten testattua ihan oikeasti.

Arvausaika on loppunut , kiitos kaikille jotaikin arvanneille.

Sillä aikaa kun minä lomailen, voitte tietenkin arvailla mitä lankaa minulla on mukanani.

Kaikki näkyvät kuvissa ja kaikki löytyvät blogista aiemmin kuvattuina. Tuo vaaalean puna-sini-lila on kerältä keritty, kun aloitettu kerä oli niin hajalla. Se on vähän vanhempaa kuin muut langat.

Ekstraa on tietenkin jos joku vielä arvaa mitä sukkia reissun aikana on tarkoitus valmistua ja mitä sitten loppujen lopuksi valmistuu.

Jos joku onnistuu selvittämään kaikki neljä lankaa, saa jotain pientä. Sitten kaikkien jotain arvanneiden kesken arvon vielä jotain, jälleen pientä.

Naapurin isäntä tulee, ovat tehneet jotain puimuri kauppoja Saksaan, joten aika tjättää kone heille vapaaksi. Moi nyt.

Mukavaa tätä viikkoa kaikille.