Ihan ensiksi vastauksia lammaskysymyksiin. Kainuunharmaksia olivat nuo kolme lammasta. Samasta paikasta tulevat lampaat tänäkin kesänä, nyt on siis kolmas kesä kun tulevat meille. OnniMannisen nimellä on tarina. Manninenhan on uuhi, mutta ei nimi naistakaan pahenna . Manninen oli syntyessään kovasti pieni ja surkea, ja sitä oli mietitty, selviääkö lainkaa elämään. Silloin kasvattajan kummilapsi oli sanonut, että kun se tästä selviää, niin nimeksi täytyy antaa OnniManninen. Manninen selvisi ja on oikein hyvän näköinen ja upea uuhi.

 

Vielä lammasasiaa. Olimme eilen Kirkkopäivillä Lahdessa. Siellä perheidenpäivän alueella oli Maija-lammas kolmen karitsan kanssa, mutta myös Paavo-pässi. Paavon keritseminen oli menossa ja niinpä meidän perheestä molemmat lapset ja minä pääsimme keritsemään Paavoa. Tai minä oikeastaan jouduin kun Paavon emännällä tuli hetkellinen pakko mennä tilanne.

Asento on tässä huono, siis ergonomiasta ei tietoakaan, huomaattehan vanhan ajan keritsimet. Nyt minulla on sitten kotona Paavo-pääsinkin villaa. Paineet villan käsittelyyn siis kasvavat.

 

Tiistaina valmistui Multnomah-huivi, tai en ole ihan varma onko tämä valmis. Oletteko te muut pingottaneet Multnomahin? Vähän tuo alakulma, näyttää kurttuiselta, että kai se pitäisi viimeistellä, siis koko huivi.

Malli: Multnomah, löytyy täältä

Lanka: Noro Sekku, väri 18

Menekki: 41 g

Puikot: 3 mm

 

Tämän huivin saa kevätlahjaksi Vilman ope, ainakin niin on ajatus. Olisihan se kyllä aikalailla minuntkin väriseni, mutta Sekkua löytyy vielä yksi kerä. Oli muuten kiva Noro-tuttavuus tämäkin lanka. Lanka on ostettu Tampereelta Lankaideasta, jossa muuten on nyt muuttomyynti menossa, kaikkea ihanaa edullisesti.

 

Oikein ihanaa sunnuntaipäivää teille kaikille täältä Heimolasta.