Eilinen päivä olikin siten lähes netitön päivä. Aamulla vielä laittelin reissupyykkejä ja tein muuta kotihommaa, iltapäivällä isäntä aloitti koneella varmuuskopiointeja ja jälleen kerran kävi niin, että se sitten kestikin iltamyöhään asti. Siinä aina käy, että kerrn pitää aloittaa alusta kun onnistuu pikkaisen hipaisemaankin hiirtä väärässä kohdassa.

Lomareissun ostoksetkin ovat vielä esittelemättä, joten tässä nyt sitten ostospläjäystä kuluneelta viikolta.

Menomatkalla pysähdyimme Jämsän huopatehtaalle. Sisäkuvia ei minulla ole liikkeestä, mutta siellä näytti aivan samalta kun joskus aiemminkin. Lankaa en ostanut lainkaan. Saatavissa olisi ollut kakkoslaadun Sohvia ja Retu-sukkalankaa, mutta päädyin jättämään hyllyyn.

Huovutusvillan hinta oli 22 euroa/kilo. Mielestäni tosi edullista. On Uusi-Seelantilaista. Näistä pitäisi tulla lapsille päänlämmittimet. Oskarille harmaista ja Vilmalle noista Oravan värisistä. Jos jollain on vinkkiä kuinka saisi onnistumaan susi ja oravalakit, ilolla otetaan vastaan, Niin tai edes kuvaa tuollasista hatuista, huh huh.

 

Nämä pussukat piti ostaa, ihan vaan siksi, että pääsiäinen on tulossa ja värit olivat niin kauniita.

Jyväskylän lankakaupoista kävin Poppelissa ja Silkkivillassa. Fabeleita lähti mukaan Poppelista molempia keriä kaksi. Taitaa tulla lapsille sukat. Molemmat kyllä kuiskuttelevat minullekin. Poppelissa oli myös myytävänä paljon kaikkea Cloverin neuletilpehöörejä ja yksi kerroslaskuri lähti matkaan.  Olen todennut että näitäkin on hyvä olla kaksi. Tämä oli toinen kerta kun käyn Poppelissa ja jälleen kerran oli ystävällinen ja hyvä palvelu. Poikkean varmaan taas joskus. Poppelillahan on tosiaan tuo verkkokauppakin.

Silkkivillan Jyväskylän liikkeessä kävin ensimmäistä kertaa. Hain itselleni sukkalangan. Edelliset Utunan langasta neulotut sukat olivat liian isot minulle, joten jos nyt onnistaisi. Lanka on siis Nutu ja väri Sarajas.

Tänään on tiedossa jälleen Vilman jatkouimakoulua ja Oskarin vesirallia. Minulla on siis tiedossa melkein kaksi tuntia käsityöaikaa uimahallilla, jonka kahviokin on kiinni. Nyt tuntuu, että olen enemmän purkanut kun saanut valmista, mutta eilen aloitettua haarukointia olisi tarkoitus jatkaa.

Hyvää pyhäpäivää kaikille!