Tänään on ollut ihana syksyinen päivä. Olin kameran kanssa pihalla, mutta huomasin kuvanneeni vain kotijoukkoja ja isännän traktoria.


Meillä on siis aloitettu polttopuiden tekeminen. Nämä puut käytetään joskus tulevaisuudessa.

Eilen tosiaan odotteli postilaatikossa Kirje SNY:lta. Sain ihanan pienen kassin, joka on juuri sopivan kokoinen käsityön kuljettamiseen. Pääsee käyttöön kun kohta lähden kyläyhdistyksen hallituksen kokoukseen. Niin ja mukana oli  ihan käsin kirjoitettu kirje. Niitäpä ei enää meinaa saada. Ei ainakaan kovin usein.
Kiitos sinulle SNY, jälleen kerran. Nämä kirjeesi ja korttisi ovat aina olleet niin ihania yllätyksiä.

Tänään tai huomenna täytyy laittaa sähköpostia
Marsulle. Olettehan huomanneet että Marsu on tekemässä tilauksia. Jos on tarvetta näille tai näille niin nyt liikkeelle.

Pipo-ohjeen käytöstä olen saanut viestejä. On ollut kiva huomata, että se on ollut monelle sopiva. Koitan niitä linkitellä jossain vaiheessa. Nyt lähden kokoustamaan. Mietin tässä ehdottaisinko, että järjestän retken
tänne
. Minua ainakin itseäni kiinnostaisi.

Edit:
Kyläyhdistyksen kokous on pidetty. Ajatus on, että ensi vuoden puolella järjestäisin jonain lauantaina reissun Tapion kauppaan. Hämeenlinna-Tampere-Ikaalinen-Päntäne jotenkin näin kai se reitti menisi. Yhteen suuntaan matkaa tulee 330 km. Kyllä siihen bussiin  matkaltakin pääsee. Meidän kylän reissuihin ovat kaikki tervetulleita. Ei näistä 60 savusta saa täyttä bussillista lähtemään. Että pitäkäähän silmät auki, täällä kyllä kerron koska matka on tulossa.