Tänään olin ystävien kanssa käymässä kädentaitomessuilla Tampereella. Ja oli siellä muutama muukin kävijä. Eräs näytteilleasettaja kertoi että tänään oli väkeä 5000 henkeä enemmän kuin vuosi sitten perjantaina. Näin oli hänelle sanottu.

Kaikkia näytteilleasettajia emme jaksaneet käydä läpi, joitakin ostoksia tuli tehtyä.

Alimmaisena on liivihame jonka ostin Tilkkutöiden paratiisista.

Langat ovat Tapion kaupasta ennakkoon tilatut ja niille on käyttötarkoitukset jo tiedossa. Aanmaalta ostin sekä kännypussin että olkalaukun. Kuvassa näkyy tuo kännypussi, johon saa avaimetkin roikkumaan.

Villa Ellun käyntikortin laitoin kuvaan muistutukseksi, että hän tuo Suomeen LettLopia ja LettLopista huovutettuun lapaseen laitetaan 11 silmukkaa puikolle.

 Rannan Lelupajalla kävimme sopimassa, että joulun jälkeen soittelemme ja Helvi tekee meille töihin aasin jolla on risti selässä.

Paimenkeramiikkaa kävimme ihailemassa, ja yksi lahjajuttu lähtikin matkaani, siitä ei kuitenkaan kuvaa tänne.

Wennströmiltä ostin valkoista merinovillaista esihuopaa ja meinasin palata hakemaan silkkiäkin, mutta se nyt jäi. Ihanaa opastusta nuno-huovutukseen ja aivan ihania mallitöitä seinällä.

Titityyn Tiinalle kiitokset voittamastani messulipusta. Oli kiva myös Titityyn osastolla nähdä Villasukka, jo totuttuun tapaan, jos niin voisi sanoa. Oikeasti Villasukan Summit- huivi oli ihana. Mieli tekisi sellainen itsellenikin tehdä.

 

Nyt on pakko lähteä nukkumaan, huomenna taas Vilman kanssa mennään huovuttamaan entiselle koululle.

 

Hyvää yötä kaikille.