Ajastettu päivitys

Viime viikolla sain tekstiviestin, jossa sanottiin, että lankani on haettavissa Wetterhoffilta. Siispä erään työpäivän jälkeen suuntasin kulkuni myymälän suuntaan. Minua odotti puoli kiloa Sofiaa, siis sitä uutta väriä tummaa harmaata. Nyt joku tietenkin jo ajattelee, että siellähän sitä on myymälän hyllyssä, miksi sitä pitää erikseen ilmoitella. Mutta tätäpä ei ollut valmiina. Tämä on poistettu väripadasta ennen Aloe vera, jojoba-öljy käsittelyä. Tätä neuloessani minun ei tarvitse pelätä allergista reaktiota, jonka joskus olen aloe vera käsitellyistä langoista saanut. Eikös olekin hyvää palvelua?

Nämä langat odottavat nyt sitä täydellistä mallia. Työjakkuahan minä näistä ajattelen.

Minusta nämä ovat niin kauniin väriset.

Eilisellä kaupunki reissulla ajauduimme Prismaan. Siellä oli Novita Cloud myynnissä hintaan 2,20/ kerä. Lieneekö lopetuksen alla tämäkin lanka, kun sitä ei enää Novitaltakaan löydy. Tiistaina sitten kävin hakemassa tätä puolukan punaista villa-bambu lankaa yhden neuleen verran. Tämäkin jää odottamaan täydellistä mallia.

 

Jos malliehdotuksia noille langoille tulee mieleen niitä saa kommentteihin jättää. Itsellä ei tällä hetkellä säteile mitään. Toisaalta, eiväthän nuo happane.