Eilen pääsi meidän perhekunta sitten vihdoinkin suksille. Naapurin apilapelto oli sen verran saanut lumipeitettä, että hiihtäminen sujui hienosti. Vilma otti Orvokin kaverikseen ja lujaa mentiin.

"Äiti, tää on ihan parasta!" huutaa Vilma ja Orvokilla häntä heiluu.

Hei, me tullaan.

Isäntä edellä ja tytöt perässä.
 

Lammashaassa ei ole ihan niin hyvä luisto kun naapurin apilapellolla. Lujaa kuitenkin mennään. Vilmalla oli kova hinku jo aamulla päästä hiihtämään ja sinne hän lähti Orvokin kanssa -10° pakkaseen. Puoli tuntia olivat kun minä vähän varoittelin, ettei sitten vaan liian kauan. Ei tainnut olla liian kauan kun Orvokilla oli sisään tultua koko ajan hinku ulos. Nyt ovat taas hiihtämässä ja me täällä isännän kanssa mietitään valjaiten yms tarvetta.

Tässä vielä isäntä eilen siellä naapurin apilapellolla.

Tuhannesti kiitoksia kaikista sukkakommenteista. Viimeisessä Suuressa käsityössä oli ohjeet niihin sukkiin, jotka siinä kilpailussa pärjäsivät. Kauniita sukkia.

Koitan saada ohjeet tosiaan noihin sukkiin tehtyä. Tuntuu vaan, että aika meinaa olla kortilla ja ei ole kuitenkaan ihan nopeata neuloa tuosta ohuesta sukkalangasta tuota pitkää vartta. Viimeisin lanka valinta tuohon malliin ei ollut hyvä, sillä aloitin uudet Novitan tico ticosta ja Polusta, mutta Polku on vähän inhottava neuloa tuohon raitoihin, joten pääsee purkuun. Ei siis tullut Polusta minulle suosikkilankaa.

Oikein hyviä talvipäiviä teille kaikille toivottelee seijap