Kesän riemuja joillekin ovat helteet ja kauniit ilmat.  Minä olen nauttinut tänään kun on ollut vain +20 astetta ja sekin auringossa. Hellekausi sai aikaan täällä kunnon ukkosen. Eilen pamahti niin että Vilman sinäkellokin putosi seinältä. Tänään isännällä meni töiden jälkeen, pari tuntia siihen että sai selville mitä vahinkoa se suuri pamaus oli aiheuttanut Heimolassa. Ilmeisesti suojaukset olivat kuitenkin toimineet ja tuo lankapuhelinkin taitaa toimia. Ja saatiinpa läppärikin verkkoon, vaikka se alkuun näytti aika epätoivoiselta.

Kesän riemuihin kuuluu myös aurinko. Tänään yhdessä ihotautilääkärin kanssa sitten ihmeteltiin, miksi minulle  kesä ei sovi. Olin tehnyt siinä kasvojen suojaamisessa aurinkovoiteella ilmeisesti virheen. Ovat niin rasvaisia voiteita, että iho tukehtuu ja tulehtuu. Kasvoille siis jatkan jo tutuksi tullutta Protopicia, sen lisäksi sain linimentin jolla hoitelen kuntoon tuon niskan hiusrajasta, niin ja antibioottikuurin jotta tulehdus saadaan hoidettua. Jos viikon päästä en ole kunnossa, soitan ja saan kortisonit suun kautta. Niin pitkälle ei toivottavasti tarvitse mennä. Aurinkovoiteilla hoitelen siis isännän ja lasten ihoa ja oman ihoni suojaan vaatteilla ja leveä lierisellä hatulla.

Ufoutumassa olleet sukat valmistunevat tänään ja seuraavaksi varmaan työn alle tulee Ylösalaisin neule Suvista, siitäkään ei paljoa puutu.

Kuvia joudutte vielä odottamaan.