Meidän perheen hiihtolomareissu on tehty. Eilen palasimme kotiin ja totesimme, että olipa hyvä lomareissu. Rantasipi oli täynnä lapsiperheitä, ja vaikka siinä nuoskakelissä ei tehnyt mieli hiihtämään, oli tekemistä yllin kyllin eikä minunkaan ihoni kylpemisestä, ainakaan pahemmin kimpaantunut.

Yhtenä päivänä kävimme Äänekosken mummolassa hiihtämässä, sillä reissulla poikkesin Silkkivillaan.

Sivi, sukkalanka on kauppiaan itsensä värjäämää, kevääksi tulossa keväisempiä värejä, näin annoin minulle kertoa, kotiutuivat tänne Hämeeseen odottamaan muodonmuutostaan. Myös 2,5 sormikapuikot lähtivät matkaan.

Jyväskylässä poikkesimme Poppelissa.

Muutamat napit ja Dropsin Alpacaa, jos Qvidi Mina-jakun lanka ei riitäkään.

Kotimatkan ostokset Jämsän huopatehtaalta on vielä kuvaamatta, sieltä lähti pussillinen villaa, mukaan Vilman ja minun huovutuksia varten. Myymälä oli juuri niin ihana kuin aina aikaisemminkin. Myymälässä oli myös nyt myynnissä Neuleunelmien Sannan ihanaa villalankaa.

Nyt täällä pyörii pyykkikone ja laitellaan paikkoja kuntoon. Lumitöitä tehtiin eilen, että tänään saadaan uusi hella sisälle. Sitäkin tässä odotellaan.

Navetan katollekin oli jo tullut uudet lumet poissaollessamme. Talomkatoltahan eivät olleet vielä pudonneet lähteissämmekään ja siellä ovat vieläkin.