Lauantaina oli Janakkalan seurakunnan tapaamispaikka Ilonassa käsityöpiiri, jossa valmistettiin monenlaista käsityötä myytäväksi Lähetyksen myyjäisissä ja tapahtumissa. 

DSC03771

Pannunalusta/patalappua syntyi poppanakuteista...

DSC03772

Huomaan olleeni niin kiinni käsillätekemisessä, että en ole juuri kuvia ottanut, kankaita oli monenmoisia ja niistä syntyi käsityöpusseja, joihin piirsin kaavan kattiloiden ja kansien avulla. Poppanasta ompelin yhden tablettikotelon ja sitä oli sen verran että siitä voisi vielä enemmänkin tehdä.

DSC03776

Yksissä näppärissä käsissä syntyivät myös nämä kauniit korvakorut.

Jos olet Janakkalan maisemissa 12. päivä lauantaina, niin silloin klo 10-14 on mahdollista päästä mukaan tekemään kaunista käsillä lähetyksen hyväksi. Linkissä on tiedot piiristä ja varmasti voit ilmoittautua vielä vaikka ilmoittautumisaika onkin jo ohi, lounaskeittoa ei ole varmasti vielä valmistettu, ja tarjoilua varten tuo lukumäärä tarvitaan. Itse en pääse paikalle lauantaina, olen silloin luottamustoimeen liittyvässä koulutuksessa.

Janakkalan maisemissa tapahtuu muutenkin viikonloppuna. Mallinkaisten maalaismarkkinat ovat meidän kulmilla lauantaina neljättä kertaa ja naapurikylällä Heinäjoella on Huutokauppakeisari kylätapahtumassa pitämässä huutokauppaa sunnuntaina. Nyt vaan väki liikkeelle. 

Maanantaiterkuin seijap