Edit: Lopussa

Kerrankin säätiedot pitivät paikkansa. Aamulla puin päälle pihavaatteet jo ennen kahdeksaa ja kun olin lähdössä nurminkon leikkuuseen niin kaatosade alkoi. Eli ei siitä siistiä tullutkaan. Kukaan ei kyllä usko että alle viikko sitten on tämä pihanurmi leikattu.

618543.jpg

618544.jpg

Kuvat nappasin eilen illalla, kun kynttiläkutsujen kaksi vierasta olivat lähteneet. Ensimmäisen kerran käy minulle niin, että myynti ei ylitä emännän lahjarajaa. Mutta kun ihan rehellinen olen, niin viisaampaa olikin retkeillä oman perheen kanssa, tai mennä mökille tai mitä tahansa helluntai-illan juttuja. Meillä oli kuitenkin ihan hauska hetki, ja saipa isäntäkin töihin matkassaan yhden marjatortun, kun ihan kaikkea ei jaksettu syödä.

618546.jpg

Pionini näyttää tältä. Tässä on aivan hennon vaaleanpunaiset meilkein valkoiset kukat. Ensimmäisestä talvesta on nyt selvitty.

618550.jpg

Särkynyt sydän on saaanut kehyksekseen särkyneen puutarharuukun. Kaksi kesää tämä on kerännyt voimaa juuriinsa. Kahdella kukkavanalla kukki viimevuonna.

618551.jpg

Raparperipiirakkaa ei meillä ihan vielä saada. Viime keväänä siirsin tämän tähän pellonlaitaan kunnon kohopenkkiin. Sinne se on taas uponnut matalalle.  No kyllä siitä jotain saadaan. Lisäksi meillä on naapurin kanssa sopimus, että heiltä saa aina hakea raparperia, vaikka eivät olisi kotonakaan. On heillä vaan niin mahtavat penkit.

Näistä kuvista näkee miten paljon pidemmällä kesä on Tuulintuvan pihalla.

Sitten vielä tärkeä muistutus
  huomisesta

Tervakosken neuletapaaminen
Tervakosken konevuokraus ja tarvikkeen kahviossa,
klo 18-20
osoitteessa Huunankaarto 14, Tervakoski

Ottakaa mukaan lankoja, joille ei ole itsellänne käyttöä. Pidetään lankavaihtajaiset. Sovitaan myös aikataulusta Mervillaan menon suhteen. Alustavasti on puhuttu, että pidettäisiin kesäkuun 12. päivä tapaaminen Rengon Kaloisten kylässä Merjan luona.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille.

Itselläni on nyt kaksi vaihtoehtoa, joko neuloa Sagittarian viimeinen reunakuvio loppuun tai alkaa kaivella Ufoja. Taidan aloittaa ufoista.

Edit:
Enpä tehnyt kumpaakaan, en etsinyt ufoja, enkä neulonut. Kahvikupllisen aikana sade oli lakannut. Nyt on talon etunurmikko kokonaan leikattu ja puutarhasta puolet. Enempää en jaksanut. Oli tuo pitkä märkä ruoho sen verran raskasta työntää ja piti tulla vähän syömään ennen kun lähden Vilmaa hakemaan. Viimeinen eskariviikko menossa, sitten lapseni on koululainen.