Kiitos edelleen kaikista virtuaalisista haleista ja taudin pois puhaltamisista. Ne ja lepo ovat auttaneet. Tauti on lähes voitettu. Tänään olin jo töissäkin.

Kaikki kolme kuvaajaani ovat poissa kotoa, ja kun tulevat on jo liian pimeää. Saatte siis tyytyä itse otettuihin kuviin.


ruska-keeppi

 Ruska-Keeppi
Malli: Toika Puikoilla ja koukulla lehdestä
Lanka: Toikan Ruska, ei kuitenkaan mielestäni mikään linkin väreistä
Menekki: 200 g
Puikot: 8 pyöröt

ruska-keeppi

Langanhan sain TiinaP:ltä jolle se ei puhunut. Minusta tästä tuli kiva. TiinaP, jos haluat tämän saat sen, mutta jos et, niin laitan joululahjapakettiin, eräälle ystävälle.

Lehden ohjetta piti pikkuisen muokata, kun muuten lanka olisi loppunut kesken. Tämähän olisi kerrassaan ihana itsellekin, mutta tuo oranssi väri kun ei ole ollenkaan minua. Vadelmanpunaisen-kirjavassa taas olisi ihan minun värini. Pitäisiköhän tilata?

Vilma meni ensimmäistä kertaa 4H:n heppakerhoon, Oskari on pienoismallikerhossa ja isäntä kuskina. Minun pitäisi pakata. Vielä tässä on aikaa, juna Seinäjoelle lähtee aamulla 8.11. Viikonloppu menee diakoniapäivillä, toivottavasti 900 ihmisen joukossa on monia niitä ihmisiä, joita en ole pitkään aikaan tavannut.

Oikein hyvää loppuviikkoa teille kaikille. Matkatyöksi lähtevät Petäjä-sukat, junassa on niin ihana neuloa.