Kiitos kämmekäskommenteista, kyllä niiden saaja oli niistä iloinen ja minäkin tietenkin iloitsin kun olin osannut tehdä mieluisat ja sopivat. Kolmaskin Multnomah lähtee uuteen kotiin. Isäntä menee torstaina juhliin, jonne vie sen lahjaksi. Toivottavasti on oikea lahja. Isäntään kyllä tässä asiassa luotan. Hän osaa valita oikeanlaisia lahjoja.

 

Tässä muutaman rivin kirjoittelen ja mietin samalla mitä kaikkea huomenna tarvitsen pääsykoe reissulle.

Vajaa kuukausi sitten vilautin teille vanhan lehden kantta ja sain pyyntöjä vilauttaa lisää. Nappasin joitakin valokuvia lehdestä ja ajattelin, että aina silloin tällöin voin niitä tänne blogata. Lehden olen jo palauttanut sen omistavalle rouvalle.

 

Lehti on painettu helmikuussa 1948 ja kirjosormikkaat on siihen otettu Neoviuksen järjestämästä kilpailusta. Malleja lehdessä on 37.

 

Ensimmäisen palkinnon piirrettyjen kuviomallien ryhmässä olivat saaneet nämä sormikkaat.

Sormikkaiden värit ovat olleet harmaankellertävä ja luonnonvalkoinen.

Neovius oli siis neulotuttanut myös piirretyt mallit, jotta lehteen saatiin kuva kaikista sormikkaista.

 

Tuolla edellisessä bloggauksessa jo mainitsinkin 13-vuotiaan tytön, joka oli antanut sormikkailleen nimen ensi yritys. Hän ei ollut päässyt näillä sormikkailla palkintosijoille. Mutta kyllä minulle ainakin kelpaisivat. En tiedä jaksaisinko itse neuloa.

Nämä sormikkaat ovat valkoiset ja niissä on taitavasti siroteltu elämän punaista väriä ruusujen sydämiin, näin lehdessä kirjoitetaan.

Kauniita sormikkaita ja malleja on osattu aikoinaan tehdä. Itselläni on tällä hetkellä puikoilla lapaset ET-lehden kilpailuun, melkein tulee olo, että en kehtaa lähettää. Malli on kuitenkin sellainen, että minulla pikkutyttönä oli sillä tehtyjä lapasia ja olen itsekin mallilla lapasia, neulonut, joten lähtevät toivottavasti viimeistään perjantaina postiin. Huomenna on aikaa junassa neuloa.

 

Täällä saattaa alkaa blogihiljaisuus joka kestää hetken aikaa. Se ei johdu lomasta joka alkaa torstaina, vaan siitä, että meillä vaihtuu laajakaistapalvelun tarjoaja huomenna. Jos kaikki menee hyvin niin katkos ei ole pitkä. Toivotaan niin.

 

Ai niin, lampaat muuten tulevat näillä näkymin maanantaina.