Kyllä täällä ollaan olemassa, eikä mitään hämminkiä ole. On vaan ollut niin paljon kaikkea, että päivittäminen vai pitäisikö sanoa viikottaminen on jäänyt . Nytkin istun työkoneella, kun vajaan tunnin päästä meillä alkaa sururyhmän kokoontuminen. Monenlaista siis tässä ennen joulua on meneillään.

Vähän jännittää, että muistanko kotiin ajaessani hakea meidän perheen ensimmäisen ruokatilauksen Ruokapiiri Ilveksen varastolta. Ihanaa kun on puuhakkaita ihmisiä, jotka järjestävät moista. Saadaan siis oikeasti lähiruokaa.

 

Käsitöitäkin on valmistunut. Tästä piti tulla myssy 16 kuukautiselle Eevalle, mutta se onkin sopiva 10 vuotiaalle Vilmalle. Ohje on Dropsin. Lankaa jäi runsaasti ja saattaa olla, että pieni Eevakin saa vielä myssynsä.  Myssyn tietoja sitten kun olen niiden äärellä. Muista valmistuneista ei sitten olekaan kuvaa, tai jos on niin kuvat tulevat joulun jälkeen.


Dropsin kevät ja kesä 2011 malleja saa äänestää ja siitä on vähän harmiakin suomalaisten neulojien parissa koettu. Malleissa on yksi huivi, joka muistuttaa suuresti Annen Revontulta. Siihen satoi lukuisia kommentteja Suomesta ja jos oikein olen ymmärtänyt niin nyt suomalaiset eivät enää voi kommentoida ollenkaan. Minulta on ainakin evätty kokonaan kommentointi, niin ja suurin osa suomalaisten jättämistä kommenteistakin on sieltä pois pyyhitty.

 

Rakkaita terveisiä teille kaikille. Marketta, no nyt on päivitetty itsenäisyyspäivän jälkeen. Jätähän sinäkin kommentti kun täällä käyt .

 

Nyt lähden valmistautumaan ryhmään. Niin ja lauantaina saatamme Tiinulin kirkkomaalle, olkaahan hengessä mukana.