13 vastausta tuli edelliseen bloggaukseen, mikään ei osunut nyt siihen vastaukseen, jonka mummo 87 vuotta sanoi tuon olevan.

Kirjahyllyssä oli tosiaankin keskeneräinen sukka, jossa oli kerrostenl askemiseen apuna tuo papiljottipinni. Pyynnöstä nostin sukantekeleen pöydälle ja mummo kysyi minulta "Tiedätkös sinä mikä tämä on, tai oikeastaan mikä tästä on tulossa?" Vastasin, että eiköhän tämä ole sukantekele, josta on tulossa sukka. Ei ollut oikeia vastaus. "No, ethän sinä sitä voikaan tietää... Siitä piti tulla sukka, mutta nyt kun on näkö jo niin huono, että tästä tuli UFO" 

Voitte kuvitella,että tässä vaiheessa minulla nousi hymy korviin asti. "Tietkö, siis unfinished object? Luin yhtä pakinaa ja siinä sanottiin, että käsityö, joka ei ole valmis niin se on UFO" Ei tämä sukan tekele varmaan ihan ufoudu, vaikka se muutaman kuukauden onkin ollut hyllyssä. Mummo vie sen eräälle henkilölle, joka tekee siitä sukat, jotka pääsevät lämmittämään jonkun jalkoja.

Tässä vaiheessa, en siis palkitse, ketään edelliseen kommentoinutta. Katsotaan arvonnan paikkaa jossain myöhemmässä vaiheessa.

Lampaat lähtivät tänään kotiinsa talveksi. Se on nyt sitten virallisesti syksy.