Minulla on ollut viikon kirpputoripöytä Löytö ja kirppiksellä. Koitan siellä kulkea niin, että en joka kerta kurkistelisi lankapuolelle. Tarkoitushan on saada tavaraa vähenemään, eikä lisääntymään.

Seijan Lumia_000633

Kaksi kerää on kotiutunut lankaa, mutta niille on ihan vissi tarkoitus. Tarkoitus on vielä kuitenkin salaisuus. Kotiutunut lanka on tuossa kuvassa näkyvää Spettacolo-lankaa. Lanka on aivan kuin Novitan Puro, samoja värjäkin löytyy, kerä vain on 100 grammaa.

Seijan Lumia_000634

Myynnissä on myös Novitaa, mutta näiden hinnat eivät ole juurikaan market-hintoja halvemmat.

Seijan Lumia_000635

Hot Socks Boleroissa on ihania värejä, kyseessä on siis ohut sukkalanka 100 g= 420 metriä.

Seijan Lumia_000636

Lisää ohuita sukkalankoja ja tuolla takana näkyy Novitan Jussia, jossa on jälleen kerran kauniita värejä. Vasemmalla taka-alalla oleva lanka on Hightlandia, joka on siis täysi polyacryli-viskoosi sekoite.

Selailin tässä tuota Grüdln nettikuvastoa ja siellä oli aika monta lankaa, jotka tuovat mieleen tuttuja lankoja. Tahiti Batik tuo mieleen Puro Batikin, Spettacolor on tosiaan kuin Puro, Cottonwood tuo mieleen entisen Novitan Luxus cottonin.  Tässä tuli nut lueteltua pelkkiä Novitaa muistuttavia, mutta kyllä siellä muitakin lankoja muistuttavia oli, mutta nuo tulivat nyt helposti mieleen ja ihan kaikkia ei tuosta kuvastosta löydy.

http://www.flickr.com/photos/31348466@N00/10191565776/

Kotipihassa Härkätien herkku on saanut kauniin punaisen värin. Muutama marja tuli syksyllä pensaaseen ja ne söin ihan sinällään. Ei ollut vielä säilöttäväksi asti.

Huominen on täysi työpäivä, ja sitten onkin luvassa lomaviikko, samaan aikaan kun lapsillakin on syysloma. Saisinkohan sen aikana jo yläkerran ompelu/käsityö/vierashuoneen laitettua kuntoon.

Torstaiterveisin seijap