Eilen meidän perhe teki Helsinki reissun. Hyvä reissu, oli tosi kiva olla yhdessä kaupungilla. Ainoa ostos reissulla taisivat olla juoksulenkkarit minulle. Kun kerran isäntä ja esikoinenkin juoksevat, niin kai se täytyy minunkin. Tänään jo kävinkin aamulla juoksulenkillä.

Aamun lenkki ja aurinko sitten näkyvätkin kasvoissa, kun kuvattiin eilen viimeisteltyä kesätoppiani.

Malli: Drops

koko: M

Lanka: Cotton Viscose

Menekki: 300 g

Malliin tykästyin jo aikaa sitten ja  Tapion Kaupastahan nuo langat meille kotiin matkasivat. Lanka ei ollut aluksi kaikista helpointa neulottavaa, mutta kyllähän se halkeilu sitten loppui kun lankaan tottui. Sellaisena välityönähän tämä on ollut, kun ei ole ollut kiire tämän kanssa.

 

Kiitos kaikista liehukehelma kommenteista. Kahden päivän kokemuksella muutama huomio. Minulle olisi tosiaan riittänyt koko S. Jotta tunika pysyy päällä laitan sen hakaneuloilla kiinni alla olevan puseron olkapäihin. Aika kovasti nukkaa myös tuo päällä oleva neule. Punainen pikkuolkalaukkuni on aivan pellava nöyhdän peitossa. Jostain toisesta langasta haluan itselleni tehdä vielä samanlaisen. Edelleen tykkään.

 

Olimme tänään aika pienellä joukolla Poikkeuksessa neulomassa. Kahden viikon päästä Poikkeus on kiinni, silloin olette tervetulleita Heimolaan neulomaan. Laittakaa vaikka kommenttiin ilmoittautumista, niin tiedän vähän varata jotain pientä syömistä tarpeeksi. Minullahan on loma jo tuolloin loppunut, mutta olisi kiva teidän kanssa neuloa, jos vaikka klo 17 aloitettaisiin.

 

Keskiviikkoillan terkuin seijap