On sitten tosi talvinen tuntu. Olen ihan tyytyväinen kun en illalla lähtenyt ajelemaan noita pikkuteitä. Lunta on tullut ja lisää tulee koko ajan. Puolen tunnin sähköttömyydellä eilen illalla selvisimme. Toisin sanoen yksi pidempi katkos ja sitten sen lisäksi sellaisia pieniä katkoksia, että kone meni aina pimeäksi. Eli minulla on illan blogikierros tekemättä.

Heimola on hiljentynyt. Taksi pääsi pihaan ja vei Vilman. Isäntä otti Oskarin kyytiinsä ja jättää bussipysäkille. Tänään on lähdettävä liikkeelle minunkin. En ole käynyt kaupassa lauantain jälkeen ja joululahjaksi saamani kännykkä hajosi. Pitää käydä paikallisessa liikkeessä kysymässä onko mitään tehtävissä, vai pitääkö hankkia uusi. Liian lyhyt on puhelimen elinkaari, jos se on nyt entinen.

243012.jpg

Saa nähdä kuinka käy ?

Ajelua tulee tänään enemmänkin. Tässä kuussa on minun vuoroni hakea Oskari ja Riina keskiviikkoisin. Iltapäivällä on Vilman lapsikuoro, joten Tervakoskellakin tulee tänään käytyä.

Vielä vastaukset Liinulle ja Iralle.

Liinu, tule vaan mukaan jonakin tiistaina. Kokoontumiset ovat siis joka toinen tiistai klo 18-20. Tervakosken konevuokraus ja tarvikkeen kahviossa, osoitteessa Huunankaarto 14. Tämä kutsu koskee siis myös kaikkia muitakin ajomatkan päässä asuvia. Minä paraskin kutsuja kun en itsekään vielä ole päässyt mukaan. Mutta vielä pääsen.

Ira. Kyllä Tervakoskella on vielä se ihana askartelukauppa. Nyt siellä myydään myös ihania lankoja. Neuletapaamisestakin kuulin askartelukaupan Terhin kautta.