Eiliset aarkikuvien laitot jäivät odottamaan tätä lauantaiaamua, kun yläkerrassa puuhailin ja koitin saada jotain järjestystä aikaiseksi. Pikkukamera joutui takuuhuoltoon torstaina, joten kaikki kuvat on nyt sitten näpsitty Lumialla.

Eilinen aamu alkoi töissä lähimmän työtoverin kanssa leiripäivä ja leiripalaverilla.

Seijan 925_20140425_001

Nämä viime vuoden ohjelmapohjat saivat ja saavat uutta sisältöä, kun saadaan yhteys oikeisiin henkilöihin ja varmistukset heiltä, joiden kanssa on oltu jo yhteyksissä.

Palaverin jälkeen pyörähdys kotikunnassa. 

Seijan 925_20140425_003

Jakku eteni, kun odottelin sisäänpääsyä hammaslääkäriin. Televisiossa meni joku sairaalasarja, joka ei tässä nyt kuvassa näy. Eilinen röntgenkuva tarkistettiin, yläoikealta vanhaa amalgaamipaikkaa pois ja uusi tilalle, myös hammaskiveä sai lähteä. Seuraava aika kolmen viikon päästä ja silloin lähtee viisaudenhammas alavasemmalta.

Seijan 925_20140425_004

Hammaslääkärin jälkeen lounaalle yhteen lempipaikoistani Hämeenlinnassa. Melkeinhän se on juhlaa arjen keskellä kun pääsee Sawaddeen lounaspöytään.

Arki jatkui työtoverin läksiäisillä. Työtoveri, joka on ollut opintovapaalla, irtisanoi itsensä ja kahden vuoden päästä hän valmistuu viulunsoiton opettajaksi. Tässä isännän käsissä kämmekkäät, jotka toivottavasti lämmittävät soittajan käsiä kun tulee viileitä soittoiltoja.

Untitled

Malli: Fingerless gloves “Musica”

Lanka: Svarta Fårets, Ullagarn -3 trådar

Menekki: valkoinen 33 grammaa

harmaa 50 grammaa

Puikot: 4 mm

Untitled

Lauantain terveisin seijap