Tulihan se posti sieltä kunnalta. Taksi siis hakee Vilman ti-to aamuisin n. klo 8.15 ja paluumatka eskarilta alkaa klo 13. Tästä voi siis päätellä, että Vilma on kotona n. klo 13.45. Ei, ei me sentään niin kaukana keskustasta asuta. Ei täältä aja keskustaan kuin 15 minuuttia. Kyytiin on tietenkin kerätty ekarilaisia  muualtakin ja luultavati Vilma on se joka otetaan kyytiin ekana. Maanantaina isäntä kuitenkin vie Vilman ja minä haen.

Oskari kulkee bussilla kouluun. Ensin meiltä kävellään/pyöräillään 850 metriä bussipysäkille. Bussilla körötellään 5 kilometriä. Maanantaina minä hoidan kuljetuksen, jotta päästään kärryille, kuinka homma toimii.

Kävimme kaupungissa hakemassa Oskarille sandaaleja. Tarkoitus oli käydä ihan pikaisesti. Auto kuitenkin päätti haluta käymään huollossa. Meille tuli siis vajaa tunti aikaa siellä päin kaupunkia missä ei kovin paljoa ole mahdollisuuksia shoppailla. No, sandaalit löytyivät kuitenkin sieltä ja auto saatiin aivan kunnossa takaisin. Se vain ei ollut tykännyt hiekkatiestä, vaikka sitä joka päivä ajellaankin.

Prismassa olivat kesälangat vaihtuneet syksyn uutuuksiin. Minkään aista Ale-koria en Hämeenlinnan Prismasta löytänyt. Vapaavalinnasta sen sijaan ostin vaalean lilaa Nallea (1,95 euroa/kerä), ajatuksella josko siitä saisi jotain kivaa kun sen käsittelisi Kool Aideilla. Pinkkiä Seiska Veikka moniraitaa myös ostin ne 3 jäljellä olevaa kerää hintaan 4,25 euroa/kerä. Siitä saa varmaan Vilma jotain. Ei kuitenkaan enää ponchoja, niitä on jo tarpeeksi.

Illalla on siis se ekaluokkalaisten  kouluun siunaaminen. Oskari lukee siellä pätkän esirukousta. Jänittää. Äitiä siis.

Laskuri näyttää huimaa vauhtia pyörineen, jo reilut 2000 kävijää on ollut. Kiitos teille jotka täällä matkaatte kanssamme.