Mitään valmista ei Heimolassa ole pitkään aikaan nähty. Jotain on kuitenkin tässä kesä ja syksyn aikana valmistunut. Josko niitä nyt pikkuisen vilauttaisin tässä vaiheessa.

 
Tälläiset Seitsemästä veljeksestä omalla mallilla neulotut sukat ovat lähteneet eteenpäin. Lankoina siis ruskea seiska veikka ja syksyn uusi seiska veikka raita. Sitä aina unohtaa välillä, miten nopeata seiskasta syntyy.
 

 
Tämä neule oli minulla lämmittelyneuleena viikko sitten hohtoneulonnan SM-kisoissa mm. Nyt onkin sitten kaikki isommat neuleet jäähyllä kunnes opiskeluasiat ovat kasassa. Tästä neuleesta lisää kuvia ja valmistusvaihe kuviakin lisää jossain vaiheessa.

Niin alkuviikko kului opiskelujen parissa ja piipahdinpa muuttaneessa Titityyssä ja Poppelissa myös. Kameraa ei ollut matkassa, joten kuvia eikä sen enempää selostuksia ole nyt tulossa. Kun tapaamiset kaupoissa jäivät ihan heippa tasolle, tosin Poppelista ostin langat tähän neuleeseen, kun opiskelukaverille syntyi tiistaina vauva, niin pitäähän hänen jotain saada. Tuon nutun luulen valmistuvan junamatkalla Kuopion diakoniapäiville.

Oikein ihania syyspäiviä teille kaikille toivotellen.

seijap