Kiitos kommenteista edellisessä päivityksessä.

Kaisloilla mennään taas eteenpäin. Lauantaina kävin Hämeenlinnan Prismassa ja bongasin sieltä lankahyllystä uutuuden, jota ei ole vielä edes Novitan omilla sivuilla, eikä myöskään Prisman sivuilla 100 gramman keränä. Värikartasta olin jo aiemmin bongannut tämän villalangan jonka villasta vähintään puolet on Pohjoismaista villaa. 

 

FullSizeRender%20%285%29.jpg

Tässä on kuvaa syksyn ja talven lankakartasta, langat tulevat kauppoihin heinä-elokuun aikana ja Novitaknits verkkokauppaan ne tulevat heinäkuun viimeisellä viikolla. Tästä linkistä löytyy koko värikartta.

Minun ostoskoriini tuli siis lauantaina 100 gramman kerä Novita Nordic wool Flow uutuuslankaa, väriltään 034 khaki. Esimieheni siirtyy toiseen työpaikkaan ja meillä oli eilen hänen läksiäisensä ja tuo lanka halusi ehdottomasti hänelle kämmekkäiksi.

IMG_0413.jpg

Lauantaina lanka pääsi puikoille, mutta ihan ei eilisiin läksiäisiin ehtineet kämmekkäät valmiiksi, pomo (siis entinen) saa valmiit kämmekkäät kun tulee takaisin pohjoisen lomareissulta.

Lanka oli kivaa neuloa ja värit asettuivat kauniisti. Suuremmassa pinnassa tuo värien vaihtuminen näkyisi kauniisti. Minulle tämä lanka jää varmaan kyllä asustelangaksi, sillä tästä paksuudesta neulotut neuleet tuppaavat minulla olemaan liian kuumia.

IMG_5033.jpg

Tänään vesisateen jälkeen kävin ulkona kuvaamassa. Miesten käsiä ei tällä hetkellä ole kotona, joten nyt  on tyytyminen kädettömiin kuviin. Tässä ainakin minun ruudullani langan väri on lähellä oikeaa.

Raportti lankalaihiksesta 2016 kuuluu myös tähän päivitykseen. -15 580 oli tulos ennen kun langat ostin, lankojen oston jälkeen tilanne oli -15 480 grammaa ja nyt kun punnitut kämmekkäät lisätään saldoon tilanne on -15 541 grammaa.

IMG_5030.jpg

Malli: Kaisla-kämmekkäät
Hanna Piipari
Lanka: Novita Nordic wool Flow
Menekki: 61 grammaa
Puikot: 4 mm

Jostakin syystä en saanut kuvia jaettuna Flickrn kautta. En ilmeisesti osannut käyttää palvelinta, kun oli tullut joku uusi päivitys. Nämä kuvat on siis jaettu ihan Vuodatuksen oman kuvagallerian kautta, sitä osasin käyttää ja siellä oli tilaa. Toivottavasti kuvat näkyvät kaikille ja ovat OK.

Toinen lomaviikko on alkanut ja tällä viikolla onkin yhtä jos toista tapahtumaa. Huomenna ajelemme KristiinaS:n kanssa TeSalle ja loppuviikosta kutsuukin Jyväskylässä TitiTyyn neule festarit. Kiva olla mukana tapahtumassa, joka järjestetään ensimmäistä kertaa. Jos bongaat minut väkijoukosta, niin otahan hihasta kiinni.

Maanantain terveisin seijap