Työpäivä on takana. Pitkään menikin. Isäntä soitteli jo perään ja kysyi missä vaiheessa olen kotimatkalla. Kun on niin monta asiaa tehtävänä ja monet näkemiit sanottavana. Luopuminen ja lähteminen ei ole helppoa, vaikka uutta on edessä. Vielä kannoin huomisen rippikoulutunnin materiaalia kotiin, kun vielä pitää miettiä, miten tavoittaa rippikoululaisen maailmaa diakonian saralla.

Nelmin kommentti tuli tänään tarpeeseen, kun sen sattumalta huomasin, juuri oikealla hetkellä. Tai ei se ollut sattumaa vaan  johdatusta.

Nyt istun tässä omalla kotikoneella. Tuntuupa hyvältä tällä kirjoitella. Sain kuviakin ladatuksi, joten jotakin pitänee esitellä.

693547.jpg

Tälläinen pupu ja nalle joukko lähti kesäkuun alussa Lähetysjuhlille myyntiin. Lankana kaikenlaisia huopuvia lankoja kaapista.

693555.jpg

Myös mosaiikkiristit löysivät tiensä myyntipöydälle.

693558.jpg

Samoin pärekoristeita tein kaiken kaikkiaan 20.

693580.jpg

Tässä vähän myyntipöydän kulmaa.Nämä askartelut saivat siis fufoilujen alkua siirtymään viikolla.

Nyt pitäisi sitten saada fufoilublogiinkin tehtyä raporttia, samoin kun kone taas pelittää niin tekisi mieli ilmoittautua Salaiseen neuleystäväänkin.

Nyt kuitenkin käytän vielä vähän aikaa riparijuttujen tutkimiseen, ja sitten voikin alkaa valmistautumaan huomiseen päivään.

Ai niin, Ehdin juuri ja juuri postiin tänään. Hepsin ja Arjan paketit ovat siis lähteneet.

Saattaapa olla että päivitys tahti muuttuu nyt päivitys/ viikko, niinkuin oli alkuperäinen ajtukseni bloggaamisessa. Mutta saattaa myös olla, että en malta pysyä pois koneelta kuitenkaan.