Tänään piipahdin työpäivän keskellä kotona ja posti oli tuonut paketin saapumisilmoituksen. Illalla kun tulin kotiin ehdin poiketa asiamiespostista pakettini hakemassa.

Suuri ja kauniisti paketoitu paketti, mutta en malttanut säästää jouluun asti. Lasten kanssa yhdessä paketti avattiin, kun kiinnosti heitäkin niin kovasti.

Neljä kerää rose mohairia, väri on hyvä ja Vilma jo varaili itselleen, saa nähdä kumpi saa, äiti vai tytär. Hahtuvaista ja Goldia, niistä voisi tehdä vaikka enkeleitä tai sitten niitä joulukuusen kukkasia. Suklaata, virkkauslehti ja Tilda-kirja. Saas nähdä kuinka käy, hurahdanko Tildailuun. Aina on olemassa suuri vaara. Niin ja kaunis joulukortti, joka on tipahtanut kuvassa piiloon.

Salainen neuleystäväni löytyy Yhtäsuntoista ja kaikenmoista blogista. Rittitiina on aivan uusi tuttavuus minulle, mutta luulen että tulen seuraamaan jatkossa blogiasi. En kyllä ollenkaan osannut aavistaa,  kuka pakettien takana on. Kiitos syksyn paketeista. Oikein ihanaa joulun aikaa teidän koko joukolle. Laitahan johonkin kommenttiin sähköpostiosoitteesi, niin laitan sinulle postia.

Huomenna on aamu kahdeksalta torille meno. Lasten koulun vanhempina, mennään myymään torille leivonnaisia ja joulukuusia. Saa kyllä laittaa paljon päälle. Mummi on luvannut laittaa ruuan, kun sitten iltapäivällä on treenit, sunnuntain messua varten. Näillä eväin tämä viikonloppu.