Ihan ensiksi kiitos kaikista Pikachu kommenteista, on ollut ihana huomata, että se on tuonut hymyn monille huulille.

Täällä kotona on tehty huiveja. Pikainen vilautus miltä näyttää kolmio huivi ennen pingoitusta.

Ei näytä, siis juuri miltään. Tästä sitten enemmän ja paremmin kun on pingoitettu. Uskon että tästä tulee kaunis. Toivottavasti myös mieluisa.

Vilmalle lankalauantaina aloitettu huivi valmistui tänään kampaajareissulla. Ja neitio kielsi huivin pingotamisen, koska haluaa pitää sitä pötkylänä kaulassa.

Huivi on siis tosi pitkä, kaikki kaksi kerää neulottuna yhteenkyytiin.

 

Kaulahuivi Vilmalle

Lanka: Adriafil Fusione

Menekki: 100 g

Puikot: 5mm

Sitten tylsä sukkalanka uutinen. Luin tässä joku aika sitten Novitan neulomossa, että kirjo-pirkka lanka käsitellään aloe veralla. Kuitenkaan verkkokaupassa ei ole mitään mainintaa siitä. Laitoin siitä kyselyä sähköpostitse, mutta en saanut mitään vastausta. Maanantaina Tampereen reissulla kävin myymälässä kysymässä ja totuus tuli esiin. Kaikki yksiväriset kirjo-pirkat käsitellään aloe veralla, kirjavat jätetään käsittelemättä. Hyllyssä langat olivat sulassa sovussa vierekkäin, että varmasti aloe verakin imeytyy aloe verattomiin lankoihin. Kysyin siitä, niin minulle sanottiin, että kyllä minulle voidaan antaa suoraan pussista käsittelemättömät langat. Kirjavat langat eivät kuitenkaan minua kiehdo tällä hetkellä sukissa, entisistä yritän päästä eroon, joten jäivät kirjo-pirkat ostamatta.

Eilen sitten naamakirjassa kävin Vuorelman sivulla ja laitoin sinne aikamoisen vuodatuksen, ja uskallan sen nyt tähänkin laittaa.

Ihan tulin tännekin vuodattamaan...
Ettehän vaan ole ajatelleet, että alatte käsittelemään Vuorelman Vedon aloe veralla? Minun suosikki langoistani kun nyt järjestään alkavat olla aloe käsiteltyjä, kun kirjo-pirkan yksiväriset langat käsitellään. Jäljelle jäävät siis kohta vain Vedon ihanat langat. Ainakin toivon, että jäävät.

vastaus tuli heti aamun tunteina

Helmi Vuorelma Oy Ihanaa kun löysit tänne vuodattamaan! Ja emme ole ajatelleet Vetoa aloe-käsitellä, se on niin pehmeä ja mukava jo ihan sellaisenaan. Olethan jo nähnyt Vedon tämän kevään uudet värit?

Minä tykkään Veto langasta ja uutta keltaista minulla on jo ostettuna. Ehkä se on sitten se yksivärinen sukkalanka, jota jatkossa tulen käyttämään. Kun ei ainakaan nyt ole pelkoa, että alkavat sitäkin käsitellä.

 

Taudista sen verran, että kävin maanantaina taas lääkärissä. Sain uuden nenäsumutteen ja entiset allergialääkkeet pseudoefedriinin tilalle niin ja käskyn töissä säästellä ääntäni. Arvatkaas kuinka hyvin olen onnistunut. Nyt ei ainakaan enää poskia särje koko aikaa. Kyllä se siis tästä.

 

Perjantaina otetaan Orvokki matkaan ja lähdetään katsomaan lampaita. Saas nähdä kuinka käy. Kohtahan olisi lamapaiden tulo aika.

Keskiviikon terveisin seijap